"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member |
bendeki shuffle her açtığımda erase and sync. zavazingosu geliyo sinir oluyorum şarj edebiliyorum anca şarkı atma yalan şu linki veriyim arkadaşlar İtunes yukledım.İpoddaki Sarkıların sılınmesını ıstemıyorum.ayrıca konunun uygun programı ''Yamipod'' bakalım yükleyip deniycem Yet another iPod manager - Downloads download linki----en temiz program seçilmiş ayrıca....download etmek için 2. serilerden windowsu falan seçin bakalım şimdi deniycem prog. umarım iyidir |
| | |
| | #12 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
shuffle farklı mı çalılşıyor orasını bilmiyorum da. bende MINI var 4gb.. fıstık gibi kullanıyorum, bir kere servise gitti hdd problem yarattıydı, bir kere de ben file system'ı çökerttim onun dışında hiç sorunum olmadı aletle, sadece transferi geçtimapple'ın sevilecek yani yok ki zaten bi tek iPOD bişeye benziyo |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bnde nano var itunes çok kolay bir prgram hiç zorlanmadan atıyorum bnde ama yazılımı güncelleme yapın sürekli ona dikkat edin....bnmde bir tek sorunum arabaya aux girişli 6850 pionner aldım kabblosunu aldım filan ama ses alamıorum bi kasisie giriyorum ses gidiyor geliyor resmen kavga ediyorum en sonunda camdan attım kabloyu ona çare bulacak varmı.... ![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #14 |
|
kaliteli kablo al |
| | |
| | #15 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| Alıntı:
![]() isletim sistemi haric apple'i pek tutmadigimi daha once soylemistim sanirim
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten | |
| | |
| | #16 |
|
işletim sistemi hepsinden beter, nesini tutacaksın ![]() hiç update etmedim itunes'umu ve ipod'umu.. fix vs mecburiyeti olmadığı sürece de etmem ![]() al ipodunu gel |
| | |
| | #17 |
| abi önerecegin varmı apple ın ki 200 ytl civarıydı en son... bn 3 ytl ye almıştım....![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #18 |
|
apple'a günahını verme. ![]() bu tarz elektornik yan ürünleri için HAMA'dan şaşma derim |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
bence beter degil Ozancim sen gel boyle bi Ring yapalim
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #20 | |
| Alıntı:
kaset adaptörünü kullanmıştım ozaman teyp standarttı çok ısınınca yabancı parçaları türkçe söylüyordu cihaz....![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| harici, itunes, programi, senkronizasyon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|