"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| iTunes Harici Senkronizasyon Programi
iPod'a sarki atmak icin baska, daha az sac yolduran bir program var mi?
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #2 |
| renaultsport |
nefret ettim bende ya...
|
| | |
| | #3 |
| Watch |
e çok kolay atılıyor, nesi zorki
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
itunes kadar aptal bi program olamaz...önce bütün şarkıları çeviriyo kendi formatına sonra anca atabiliyosun ipoduna zavazingona bu arada ben takıyorum ipodu sync and erase çıkıo başka bişey yapamıyorum şarj edemiyorum falan illa hepsini silecem anlamadım bu işi ![]() tavsiyem ipod almayın çok saçma bi şekilde itunes gerektiriyo harici disk gibi kullanmanız çok zor eğer bilen varsa itunes kullanmadan halledebiliceğimiz bir şeklini lütfen açıklasın büyük sevaba girer |
| | |
| | #5 |
| Watch |
ipod'un içini görmeni sağlayan 3. parti yazılımlar var sanırım direk olarak muziklerin, parcaların oldugu klasorden ıstedıgın parcayı sılmene, veya baska seyler yuklemene olanak saglıyor iphone için iphonebrowser diye bir program ama ipod'u araştırman lazım
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Biraz fazla sıkmışsınız kendinizi yau ![]() iTunes'u açıyorum. Mp3'leri drag-draop yapıyorum, zaart zuurt taşınıyor diyor bitiyor, çıkartıyorum iPOd'u devam ediyorum. Hiç zor falan değil, ilk kurulumda bir ellemek gerek o kadar. ![]() Kendi formatını çevirmeyebilir de size kalmış. mp3 te okuyabiliyor sonuçta. ben isteyen apple loseless formatına çeviriyorum, cd kalitesinde cd'nin yarısı kadar yer kaplıyor. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Ara yuzu bana hic kullanici dostu gelmiyor iTunes'un, ayrica ne zaman drag&drop yapsam olmuyor, media player sevenler icin soyle bisi buldum, aksama denicem Sync your iPod with Windows Media Player
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
sen sorunlusun itunes'un suçu yok ![]() valla hiç sorun yaşamadım yaşanları da anlamıyorum ![]() apple'ın yaptığı şeye laf mı söylüyorsun hem sen |
| | |
| | #10 |
| renaultsport |
apple ı sevemedim ben |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| harici, itunes, programi, senkronizasyon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|