"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Ace | home theatre için yardım
Arkadaşlar benim öncelikle tv ve dvd de sorun yok ama ses sistemim yetersiz geliyor... dvd / divx player ım var kaydedici özelliği de var... şimdi bana dvd siz bir ses sistemi lazım... ama en azından bir iki hoparlörü kablosuz çalışabilmeli... çıkış gücüde 300 ve üstü olursa iyi olur amplili olabilir amplisiz olabilir... ama en önemlisi içinde dvd olmayan bir paket ve kablosuz hoparlörler... ev sinema sistemi olarak dvd siz pek bişey bulamadım ama pc hoparlörü olarak logitech z-5450 yi buldum iki hoparlörü kablosuz çalışıyor ve 310 w rms çıkı -ş gücüne sahip... pc hoparlörünü tavsiye ediyormusunuz tv için? bu arada şuanda kullandığım ses sistemi de pc için fena değil ama dediğim gibi artı kyetersiz geliyor... önerilerinizi bekliyorum... bu hafta içinde bu işi halletmem lazım aslında... teşekkürler...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #2 |
| POKERAY |
logitech z 5500 tek geçerim
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #3 |
| Uur |
Eğer bose filan düşünmüyprsanız kesinlikle Z5500.Ben aldım dvdye kurdum gerçekten mükemmel. Kablpsuz demişsiniz kablosuz hoparlorler mevcut değil onlarında arka hoparlorunu fişe takmak zorundasınız.Z5450 de böyle bir sistem bende kablosuz diye onu alacaktımvazgeçtim bu sebeple.Buarada Z5500 500watt+
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Bütçen nedir? Bir de kablosuzlardan tabiki hiçbir zaman en guzel ses kalitesini alamazsın.. Heleki HD sound arifesindeyken.. |
| | |
| | #5 |
| HORSEMASTER Kayıt Tarihi: 17-03-2006 Yaş: 33
|
bu tür sistemlerde kullandığın yerin alanı çok önemlidir.alan büyük ise sistem de büyük olmalıdır.Kaliteli ses için öncelikle kablosuz sistemlerden sonra da adı bilgisayar ile anılmış markalardan uzak durmalısın.İyi bir sistemin kalbi önemlidir bu yüzden önce kaliteli bir amfi edinmelisin.Bu iş modifiye ye benzer herşey birgünde değil zamanla olur.O yüzden önce iyi bir amfi almalı sonra da hoparlör seçmine gitmelisin.Ev için yamaha yeterli gelecektir.Eğer işin karaköy civarına düşerse bizim şirketi ziyaret edersin tüm modelleri dinleyip test edersin sonra karar verirsin.Home cinema için aldığın sistem stereo da da performans verebilmeli.
|
| | |
| | #6 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yamaha ya da BOSE ile giriş derim abi. Tamam Z5500 çok süper bir sistemdir, Z5450 de öyle, ama PC için üretilen ses sistemi ayrı, "home theatre" ayrı. Alıntı:
Seninle mi konuştuyduk.. Ya crea'nin ya logi'nin bir wireless'ına thx verdilerdi. Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 14-01-2008 - 11:14 | |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
Ozan haklısın home theater olmaz logıtech z 5500 den ama kesınlıkle fılm ızlerken dolby desteklı bır sınemada gıbı hıssettırıyor ![]() ben bırde projeksıyon alıyım bı daha sınemaya pek gıtmem ![]() sınema kalıtesınde fılm ızleyım dersen z 5500 fazlasıyla tatmın edıcı Mesajı son düzenleyen leventse : 14-01-2008 - 11:07 |
| | |
| | #8 |
|
Sinema kalitesi demeyelim ona da, PC'de film keyfi için uygundur. Sinema kalitesi dediğin yerde pro-consumer biter, high-end başlar. ve burada acı olan, film izlemek için ayrı, müzik için ayrı set alman gerektiği.. tabii bunu gerektirecek müzik zevkin varsa.
|
| | |
| | #9 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
demek ıstedıgımı anladın sen kulagı muthıs ayırt edıcı olmayan bırını fazlasıyla sınemada hıssettırır demek ıstedım ![]() tabıkı kalıte kıyaslarsak sınemada kı bılmem kacbın lıralık sıstem kadar olamaz ama z5500 fılmde muzıkten daha ıyı sonuc verıyor Mesajı son düzenleyen leventse : 14-01-2008 - 11:24 |
| | |
| | #10 |
|
Tabii ki öyledir zira filmler daha basi kalıyor müziklere göre. yani yetmez demiyorum zaten, ben on/board ses kartıyla x530 kullanıyorum ne anlatıyorsun ![]() memnuniyetsiz de değilim açıkçası.home theatre lafı geçmişken sorayım. bu philips 42pfp5332 plazma'da önde hoparlör var ik adet bütünleşik. virtual dolby veriyorum diyor alet. tabii ona güvenip onunla film izleyecek değilim de.. hakikaten veriyor mudur, az da olsa andırabiliyor mudur? asıl soru. bu tek noktadan virtual surround'lar ne derece doğru? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|