"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 | ||
| MdfyM Team | Alıntı:
Alıntı:
. Tek dediğimiz de küfür etmeyin, gazlamayın, kurallara uyun
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | ||
| | |
| | #72 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Alıntı:
normal dsmart 300 gibi sanırım.. bız almayı dusunuyoruz. optık cıkıs gibi bişilerden bahsetmısler sıtesınde.. sesi dvd gibi 5 kanaldan verebılırlermı acaba öle bişiy mumkunmudur ![]() 3-4 kanalda hd yayın yapıolar fenerın ve dıer sampıonlar ligi maçları kanald belgesel fılan.. bunlar yuzunden sampıonlar ligini uydudan ızleyemıoz......
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #73 | |
| Watch | Alıntı:
Bende DT+ var, optık cıkıs ıle Logıtech Z5500'e baglamıs durumdayım ole surround falan olmuyor Ayrıca anasını satayım Besıktas'ın macları Uefa'da dıye dsmart aldım, haysıyetsız besıktas daha elemelerı gecemeden elendı satsammı dıe dusunuyorum
__________________ Herkes herşeyi biliyor | |
| | |
| | #74 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
hdsmarta cevıreceklerse senın yayını ben alırım ![]() ![]() component cıkıstan baglayınca goruntu ıyı oluyomus yada en ıyısı hdmı sanırım..:S ama 0 5 kanal sesı ıstıorum bennnn dvd manyagı oldum ııce
__________________ |
| | |
| | #75 | ||
| ask; sari lacivert... | Alıntı:
![]() Alıntı:
yoksa sahsen ben yönetimden memnunum
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() | ||
| | |
| | #76 |
| MdfyM Team |
Yok bu bizim bir zihniyetimiz değil, başımıza arada sırada gelen tatsız şeyler . Bizler bu forumu ve sizleri sevmiyor olsak bu sorumlulukla uğraşmazdık
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #77 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
|
ben tv aldıgım zaman hd ready bi lcd tv(42 inch) 2500 ytl ise full hd istedinmi 1000 ytl eklemen gerekiyordu üstüne... eğer fark olarak oran hala bu kadar fazlaysa hd ready almak daha mantıklı geliyor bana... full hd yayın şu zamanda hem kısıtlı hemde çok extra masrafı var, ben hesaplamıştım hatta 1000 ytl extra full hd tv ye , 600-700 civari hd digiturk dekodere her ay 20 ytl idi sanırım hd nin extra ödemesi (3 senede 700 liradan fazla tutuor) şimdi alıp tam verimli kullanamayacagım bir sisteme toplamda 2500 ytl ye varan extra para vericem. bana hd ready fazlasıyla yetiyor su an atarım 2500 ytl yi bankaya 3-4 sene sonra artık yaygınlaşırsa bu full hd olayı hem şu ankinden cok daha gelişmiş bir tv alırım, hemde o zamana lazer tv falan cıkacak yani neyin ne olacagı belli deil full hd tvnin tek mantıklı yanı ps3 bence ps3 ün basından kalkmayan biri maliyetine katlanıp alabilir ben hala ps2 devrindeyim :P |
| | |
| | #78 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
OLED TV'ler çıkıyor yavaş yavaş. Sony XEL-1 piyasada. Plazma, LCD büyük ihtimalle hikaye olacak. OLED ekran cep telefonlarında falan da kullanılmaya başlandı. Nokia 8800 arte, N85 OLED ekran kullanıyor. |
| | |
| Reklam |
| | #79 |
| toyota varsa sorun yok |
bende goldmaster ın HD uydu alıcısını gördüm 700 küsür lira çanak manak dahil nasıl acaba görüntü sonuçta türksatta HD yayın veren yok sanırım
__________________ |
| | |
| | #80 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Turksat derken kanal d şu anda hd yayın yapıyo..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|