"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
güzel konu oldu arkadaşlar ellerinize sağlık bizi 90 lık ampul gibi aydınlattınız ![]() peki bişey sorcam LCD deki pixel boyutuyla plasmadaki pixel boyutu nedir ? umarım demek istediğimi anlamışsınızdır
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi Mesajı son düzenleyen BlackEmperor : 06-10-2008 - 16:08 |
| | |
| | #52 | |
| S.S.Ö.G. | Alıntı:
![]() Büyük ekran almam bana aslında ~70 ekranın üstü daima abartı gelmiştir... LCD'dede ~80...
__________________ | |
| | |
| | #53 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 30 Otomobil: corolla d4d mmt
| ![]() bi de böyle bişey var bence bunu al bu arada ben 37 r81 samsung hd ready kullanıyorum. memnunum.fiyatları da şu an yerlerde. 40r81 modelini 2200 civarı rahat alırsın ve 2007-2008 yılı eisa ödülü sahibi olduğunu da hatırlatayım.
Mesajı son düzenleyen barisy : 06-10-2008 - 17:49 |
| | |
| | #54 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
ben yazıları saskınlıkla okudum sony 40 s 4000 sonyfull hd lcd aldık bılıosunuz.. oldukça memnunum 33000 kontrast var.. yanı 1 mtreden daha yakına gelmedıgınız surece karelenme yok uzaktan renkler cok canlı ortalama 3,5 4 mtreden ızlıyoruz..ablamdakı sonyhd ready 8000 kontrastlı modelıne gore barız fark var.. samsung ve vestele gorede öle.. yayını uydudan ızlıyoruz.. ozellıkle bınbırgeceyı ızlerken hd yayın olmamasına ragmen goruntu ınanılmaz net ![]() ![]() tuplu tvden ızleyınce lcdden sora 80lerın sıyah beyaz tvsıne gecmıs gibi hissedıorum:d o kadr fark var arada....
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #55 |
| MdfyM Team |
Ne verimli konu açmışım beee
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #56 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Günlük ort. 5 saat çalışma süresiyle aylık 10-15 YTL bir elektrik çekiyor Plazmalar. 1 Ekim'den itibaren olan zammı katmadım. Siz düşünün gerisini.
__________________ ![]() |
| | |
| | #57 |
| toyota varsa sorun yok |
benim bu işi iyi bilen birisinden aldıım bilgiler şööle kontrast ekrandaki 2 renk arasındaki fark kontrast düşükse kırmızı ve tonları veya sarı ve tonları uzaktan hep aynı renk gibi ama satan adam özellikle şunu soruyor koyacaın oda loşmu aydınlıkmı karanlıkmı arkadan ışık alıyormu bunlar hep göz önünde tutulması gereken şeyler HD ile de Full HD arasında 2-3 metreden fark yok diyenlerede şaşıyorum tekno market vb yerlerde yanyana baıp aldanmayın direkt digital yayını bağlatın orda farkı görün ben çok memnunum ki benim aldıım modelinde çok çok üstleri var
__________________ |
| | |
| | #58 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Geçen hafta eve full hd bi sony lcd aldık.Modeli de kdl 40s4000 olması lazım.Hd d-smart ta aldık fakat cihaz henüz gelmedi.Normal d-smart ile görüntü fena değil.TV den memnunuz şu anda |
| | |
| | #60 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
kuzenın D smart hd almış yarın gidip bir görüntü kalitesi farkına bakacam. normal kanallarla hd kanallar arasında fark varmı
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|