Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > TeknoPark > Diğer elektronik cihazlar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 05-10-2008, 18:22   #41
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
O Projeksiyon TV, Plazma'dan çok daha güzel bir görüntü verecektir. Ben buna eminim. Dürüst olmam gerekirse, LCD Tv kullanmama rağmen, 55 ekran tüplü televizyonumu arıyorum. Plazma da olsa bu aynı sonucu verir. Maalesef o teknolojiyi kullanmadan, erken alındı bu lcd ve plazmalar.

Projeksiyon TV'nin tek problemi, sağdan soldan seyredince ekranın kararması. Maalesef tam karşısından ve aynı yükseklikten seyrettiğinde tam verim alırsın. Bir de çok ışık vurduğunda görüntü kararır yine. Bu durum plazmalarda da var gerçi. LCD o konuda daha avantajlı.

Eski 05-10-2008, 18:25   #42
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -_-
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi 206Quiksilver Mesajı Göster
g serkan geçiniz o aleti
42" plazmaların 1500 ytl civarında olduğunu düşünürsek ne gereği var kocaman işlevsiz kalitesiz projeksiyon tv ye..

konuya gelirsek LCD size gerekli olan bişey değil kesin çözüm plasma 32" veya 42" plasma en iyi seçim 1500-2000 YTL civarına alacağınız HD ready bi plasma 20.000:1 veya 30.000:1 kontrasta sahip 100 hz bi plasma iyi seçimdir
marka seçimi size kalmış alternatifler bol
samsung,lg,panasonic gibi markalardan seçim yapın .. fiyat-performans oranları yüksektir..
teşekkürler ama plazmalar hep dikdörtgen abi sinir oluyorum.ben kare tv istiyorum.ama plazmaların karesini hiç görmedim.belki dikdörtgen daha iyidir ama ben yeniliklere hemen uyum sağlayabilen bi insan değilimdir.

bu tv yi kullanan - sini + sını bilen varsa çok makbule geçer.

g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 05-10-2008, 18:27   #43
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -_-
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi just717067 Mesajı Göster
O Projeksiyon TV, Plazma'dan çok daha güzel bir görüntü verecektir. Ben buna eminim. Dürüst olmam gerekirse, LCD Tv kullanmama rağmen, 55 ekran tüplü televizyonumu arıyorum. Plazma da olsa bu aynı sonucu verir. Maalesef o teknolojiyi kullanmadan, erken alındı bu lcd ve plazmalar.

Projeksiyon TV'nin tek problemi, sağdan soldan seyredince ekranın kararması. Maalesef tam karşısından ve aynı yükseklikten seyrettiğinde tam verim alırsın. Bir de çok ışık vurduğunda görüntü kararır yine. Bu durum plazmalarda da var gerçi. LCD o konuda daha avantajlı.
her güzelin bir kusuru vardır diyosun . bakalım ciddi ciddi düşünüyorum.ç..biraz daha yardım alabilirsem detaylı arkadaşla kurban pazarlığına girişebilirim her an

g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2008, 02:20   #44
Senior Member

iMPREZA MANiAC - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Bende 32"full HD lcd almayı düşünüyorum.Samsungun bu modeli nasıldır bilen var mı?
SAMSUNG LE32A656 LCD TV Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça
ps3 için alıcam.

Eski 06-10-2008, 02:46   #45
GermanCarFan

blackjack - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi iMPREZA MANiAC Mesajı Göster
Bende 32"full HD lcd almayı düşünüyorum.Samsungun bu modeli nasıldır bilen var mı?
SAMSUNG LE32A656 LCD TV Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça
ps3 için alıcam.
Ben PS3 için 32R81B aldım, bunun bir önceki serilerinden...

Pek memnun sayılmam, ama göreceli olarak, daha detaylı yazarım yarın...

Ama şunu söyliyim 32"te full hd'ye gerek yok, philips veya panasonic'in full hd olmayan modellerine bakabilirsin...

Eski 06-10-2008, 10:45   #46
Karşıyaka Republic

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi max-ime Mesajı Göster
Sonuç olarak 100hz flatlar daha en iyisi bir süre daha ?
Şimdilik öyle..

Eski 06-10-2008, 10:56   #47
S.S.Ö.G.

CL65AMG - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: E 290 TD
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi blackjack Mesajı Göster
Ben PS3 için 32R81B aldım, bunun bir önceki serilerinden...

Pek memnun sayılmam, ama göreceli olarak, daha detaylı yazarım yarın...

Ama şunu söyliyim 32"te full hd'ye gerek yok, philips veya panasonic'in full hd olmayan modellerine bakabilirsin...
Bende alıcaktım bunu bugün... Aha içime kurt düşürdün... Sağol yani...

Bunun yerine ne alalım???

SAMSUNG LE32A756 LCD TV modelini mi alayım??? Değermi aradıki ~200 YTL'ye...

Eski 06-10-2008, 11:17   #48
Senior Member

ToyotaTs - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

82 cm den yukarısında lcd almayın görüntü kalitesi bozuluyor.82 cm den daha büyük ekranlar için plazmaları tercih edin arada çok fark var.En son panasonic 11.jenerasyon plazma aldık (modeli aklımda değil.) daha sonra bir tane de 82 cm samsung lcd aldık görüntü olarak plazma çok daha iyi.

ToyotaTs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 06-10-2008, 15:27   #49
GermanCarFan

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi CL65AMG Mesajı Göster
Bende alıcaktım bunu bugün... Aha içime kurt düşürdün... Sağol yani...

Bunun yerine ne alalım???

SAMSUNG LE32A756 LCD TV modelini mi alayım??? Değermi aradıki ~200 YTL'ye...
Abicim memnunsuzluğum kişiselde olabilir tam kestiremiyorum...

Bu samsungların tümünde renklerde ve parlaklıkta bir enayilik var gibime geliyor...

Renkler falan aşırı parlak ve aşırı sanal bir renkte...Bunu biraz normale çevirmek için parlaklığı kısınca da kontrast yetersiz kalıyor ve koyu renkler fon üzerinde seçilemiyor, karanlık film-oyun sahneleri kapkaranlık boşluk gibi oluyor...Dolayısıyla illaki parlaklığı açacaksın, o iş de benim gözlerimi rahatsız ediyor...Yapmadığım ayar-kombinasyon kalmadı...Arkadaşta yeni seri 40" full hd samsung lcd var, aynı olay ondada var, uzun süre ps3 oynayınca acayip gözleri rahatsız ediyor...

Bende birde panasonic plazma var, yemin ederim full hd samsungdan 40 kat daha keyifli oyun oynaması...renkler görüntü falan daha yumuşak, daha gerçekçi, göz yormuyor...

Tavsiyem şu evde yer ve bütçe varsa 42" panasonic plazma al arkana bakmadan...

ille 32" lcd alacam diyorsan yine panasonic bak derim, ben 32R81B bakarken o dönemdeki seri her türlü testte tartışmasız birinci geliyordu...Sony 32" ler de iyi dükkanlarda gördüğüm kadarıyla...
Bilirsin ben alman test dergilerini falan takip ederim, 2006-2007 testlerinde Panasonic hep birinci sıra...Samsungu hiç bir testte ilk üçte görmedim yani...

TX-32LX70F Ürün Detay | Panasonic Viera LCD TV, Viera LCD TV şuydu sanırım cihaz...Ama yenileri çıkmış, full hd 100hz falan...

ayrıca genel olarak söylenen 32" ufak bir ekran olduğu için full hd gereği olmadığı...ben bütün bu bahsettiğim tvlerde ps3 denedim, 2-3 metre uzağına oturup oyunu koyduğun zaman fullu falan kalmıyor, hd ready full hd aynı şey...anca full hd kaliteli bir maç yayını falan bulursan aradaki farkı görebiliyorsun...

32" 32R81B yi sürekli olarak PS3 için kullanıyorum, 40" Full HD ile arasında pek fark yok...

Sorusu olan varsa zevkle yanıtlarım baya dirsek çürüttük şu işlere bakarken, başkasının da işine yarasın...En güzeli deneyerek almak, belki benim beğenmediğim samsung renkleri senin çok hoşuna gider, bilemem ki...

Eski 06-10-2008, 15:39   #50
GermanCarFan

Zaten plazmanın lcd'den üstünlüğü özelliklerinden de belli...

Plazmada
0.001 ms. Tepkime Süresi

LCD'de hala 2-3-4-8ms

Plazmada
700,000:1 veya 1,000,000:1 Dinamik Kontrast

LCD'de 10,000:1-15,000:1-30,000:1 civarı...

Tepkime süresi dert değil de bu kontrast işi karanlık görüntülerde gerçekten çok önemli...

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları