"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
O Projeksiyon TV, Plazma'dan çok daha güzel bir görüntü verecektir. Ben buna eminim. Dürüst olmam gerekirse, LCD Tv kullanmama rağmen, 55 ekran tüplü televizyonumu arıyorum. Plazma da olsa bu aynı sonucu verir. Maalesef o teknolojiyi kullanmadan, erken alındı bu lcd ve plazmalar. Projeksiyon TV'nin tek problemi, sağdan soldan seyredince ekranın kararması. Maalesef tam karşısından ve aynı yükseklikten seyrettiğinde tam verim alırsın. Bir de çok ışık vurduğunda görüntü kararır yine. Bu durum plazmalarda da var gerçi. LCD o konuda daha avantajlı.
__________________ ![]() |
| | |
| | #42 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
| Alıntı:
bu tv yi kullanan - sini + sını bilen varsa çok makbule geçer. | |
| | |
| Reklam |
| | #43 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
| Alıntı:
. bakalım ciddi ciddi düşünüyorum.ç..biraz daha yardım alabilirsem detaylı arkadaşla kurban pazarlığına girişebilirim her an | |
| | |
| | #44 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bende 32"full HD lcd almayı düşünüyorum.Samsungun bu modeli nasıldır bilen var mı? SAMSUNG LE32A656 LCD TV Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça ps3 için alıcam.
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #45 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
Pek memnun sayılmam, ama göreceli olarak, daha detaylı yazarım yarın... Ama şunu söyliyim 32"te full hd'ye gerek yok, philips veya panasonic'in full hd olmayan modellerine bakabilirsin...
__________________ Team VW | |
| | |
| | #46 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Şimdilik öyle..
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #47 | |
| S.S.Ö.G. | Alıntı:
![]() Bunun yerine ne alalım??? SAMSUNG LE32A756 LCD TV modelini mi alayım??? Değermi aradıki ~200 YTL'ye...
__________________ | |
| | |
| | #48 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006
|
82 cm den yukarısında lcd almayın görüntü kalitesi bozuluyor.82 cm den daha büyük ekranlar için plazmaları tercih edin arada çok fark var.En son panasonic 11.jenerasyon plazma aldık (modeli aklımda değil.) daha sonra bir tane de 82 cm samsung lcd aldık görüntü olarak plazma çok daha iyi.
|
| | |
| Reklam |
| | #49 | |
| Alıntı:
Bu samsungların tümünde renklerde ve parlaklıkta bir enayilik var gibime geliyor... Renkler falan aşırı parlak ve aşırı sanal bir renkte...Bunu biraz normale çevirmek için parlaklığı kısınca da kontrast yetersiz kalıyor ve koyu renkler fon üzerinde seçilemiyor, karanlık film-oyun sahneleri kapkaranlık boşluk gibi oluyor...Dolayısıyla illaki parlaklığı açacaksın, o iş de benim gözlerimi rahatsız ediyor...Yapmadığım ayar-kombinasyon kalmadı...Arkadaşta yeni seri 40" full hd samsung lcd var, aynı olay ondada var, uzun süre ps3 oynayınca acayip gözleri rahatsız ediyor... Bende birde panasonic plazma var, yemin ederim full hd samsungdan 40 kat daha keyifli oyun oynaması...renkler görüntü falan daha yumuşak, daha gerçekçi, göz yormuyor... Tavsiyem şu evde yer ve bütçe varsa 42" panasonic plazma al arkana bakmadan... ille 32" lcd alacam diyorsan yine panasonic bak derim, ben 32R81B bakarken o dönemdeki seri her türlü testte tartışmasız birinci geliyordu...Sony 32" ler de iyi dükkanlarda gördüğüm kadarıyla... Bilirsin ben alman test dergilerini falan takip ederim, 2006-2007 testlerinde Panasonic hep birinci sıra...Samsungu hiç bir testte ilk üçte görmedim yani... TX-32LX70F Ürün Detay | Panasonic Viera LCD TV, Viera LCD TV şuydu sanırım cihaz...Ama yenileri çıkmış, full hd 100hz falan... ayrıca genel olarak söylenen 32" ufak bir ekran olduğu için full hd gereği olmadığı...ben bütün bu bahsettiğim tvlerde ps3 denedim, 2-3 metre uzağına oturup oyunu koyduğun zaman fullu falan kalmıyor, hd ready full hd aynı şey...anca full hd kaliteli bir maç yayını falan bulursan aradaki farkı görebiliyorsun... 32" 32R81B yi sürekli olarak PS3 için kullanıyorum, 40" Full HD ile arasında pek fark yok... Sorusu olan varsa zevkle yanıtlarım baya dirsek çürüttük şu işlere bakarken, başkasının da işine yarasın...En güzeli deneyerek almak, belki benim beğenmediğim samsung renkleri senin çok hoşuna gider, bilemem ki...
__________________ Team VW | |
| | |
| | #50 |
|
Zaten plazmanın lcd'den üstünlüğü özelliklerinden de belli... Plazmada 0.001 ms. Tepkime Süresi LCD'de hala 2-3-4-8ms Plazmada 700,000:1 veya 1,000,000:1 Dinamik Kontrast LCD'de 10,000:1-15,000:1-30,000:1 civarı... Tepkime süresi dert değil de bu kontrast işi karanlık görüntülerde gerçekten çok önemli...
__________________ Team VW |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|