"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ama hd yayın yapan receiver lar var artık yavaş yavaş sisteme giriyor tabi yakın zamanda full hd gidecek mega hd benzeri şeyler gelecek bunun önüne geçemeyiz . İhtiyaçsa alınabiliritesi var bende DVİ girişli bir lcd istiyorum monitör olarak kullanak için .
__________________ |
| | |
| | #32 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Sen az kullanıyorsun diye, millet de az kullanacak diye bir şey yok. Madem bu kadar az kullanıluyor, o zaman CRT kulanırsın daha mantıklı. En güzel görüntü hala CRT'de.
__________________ ![]() |
| | |
| | #33 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Tr de henüz hd,rd,full hd vs.vs tarzı yayınlar gerek alt yapı gerekse yayın olarak oluşmadığı için şimdilik tüplüsü en mantıklısı bence..Real flat 100hz gayet yeterlidir... Bakın yakın zamanda herkese d-smart sattılar şimdide hd izlemek için ..reciveri alın diyorlar,yarın bunu alana bu sefer şunu al diyecekler ve bu böyle sürüp gidecek...Şu zaman için en mantıklısı real flat 100 hz tüplü almak,en azından şu kaliteli yayın ağı oturupta hangi reciveri ve hangi lcd yi alacağımıza karar verene kadar... Ha yok illa ultra slim makine alıcam diyorsanda lcd de sony ve toshiba,ayrıca lg ortaklığından sonrada lg&beko fena seçenekler değildir..Fakat plazmada pioneer dir en iyisi...Hatta bir sony bayisi kendi diliyle itiraf etti,plazma alacaksanız pioneerden şaşmayın abi diye...Plazmalar ömürlüdür yüzbinlerce led in bir araya gelmesinden oluşmuştur ve bunların ömrü max15-20k saattir...Yani biter tükenirler,ölü piksel şeklinde adlandırılırlar küçük siyah noktacıklar olarak belirirler,ilk ürünü kullanmaya başladığınızda da bu ölü pikselle karşılaşabilirsiniz,garanti kapsamındadır fakat genelde üreticiler belirli bir yüzey genişliğinde ölü piksel yani siyah noktalar saptarsa ancak ekranı değişime kabul ederler,eksi taktirde o siyah noktalarla kullanmak zorunda kalırsınız cihazınızı... Lcd de böyle bir sorun yoktur sıkılana kadar kullanırsınız,daha az komplikedir haliyle daha az sorun çıkarma ihtimali vardır..Ayrıca daha ucuzdur..Gene söylüyorum şuan için lcd&plazma işine girmek heleki hd,rd,full hd vs.vs gibi beklentilerle ise tamamen boş bir iştir...Ancak ve ancak şıklığa ve gösterişe katkı sağlar...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #34 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Plazmada fiyat performans olarak Panasonic daha üstün, Pioneer çok pahalı... Her türlü kaliteli bir plazmanın görüntüsü bir lcd ekrana göre genel olarak tv yayınlarında daha gerçekçi ve üstün...Hala lcd ler kontrast ve tepkime süresi olarak gerideler...Elbet ileri geçecekler fakat hali hazırda genel tv kullanımı için, hele hele kablolu, digiturk falan için Plazma>LCD...Bunun tartışmasını yapmak bile gereksiz...
__________________ Team VW |
| | |
| | #35 |
| toyota varsa sorun yok |
yahu kablolu uydu izlerken full HD izlemeyin yazmışsınız ya benmi yanlış biliyorum normal LCD ler HD olanlar 1366x768 piksel iken full HD olanlar 1920x1080 piksel yani çözünürlük daha iyi değilmi bende aldım samsung 32'' görüntü renk süper normal HD ye yakından bakınca küçük fotoğrafı büyütmüşsün gibi kareler belli oluyo ama full HD de bööle bişey yok daha türkiyede de Full HD yayın yok gelse bu görüntü daha da iyi olacak
__________________ |
| | |
| | #36 |
|
@ANDURIL, söylediğin şeyin tam tersi olması lazım aslında. Ekran çözünürlüğü ile yayın çözünürlüğü arasındaki fark ne kadar büyürse, görüntü de o kadar karelenme yapar. Ayrıca 3 metreden sonra 720p ile 1080p arasındaki farkı normal göz ayıramaz.
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Uur |
Sonuç olarak 100hz flatlar daha en iyisi bir süre daha ?
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #38 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
arkadaşlar konuyu görünce bende şu an bi sıkıntım var soruveriym dedim.yardımlarınızı bekliyorum sorum şu : projeksiyon tv buldum bi tane çok az kullanılmış,temiz.ilk sahibinden garaj tv si .harbiden çok temiz 1000 lira ya vericek arkadaş.taşındığı eve çok büyük geldi,zor sığdırdılar.küçük mekanda tat vermiyomuş..bizim eve olur ama.ne diyosunuz.bunların devri geçtimi ? alınır mı ? alınsa nolur ?ben lcd de istemiyorum plazma da full+full hd de olması dert değil yani . ince olmaması da sorun değil.büyük olsun zatenn digiturk bağlı olacak tv böyle birşey : |
| | |
| | #39 |
|
Bence alınır. Fiyatı da uygun.
| | |
| | #40 |
| Senior Member |
g serkan geçiniz o aleti 42" plazmaların 1500 ytl civarında olduğunu düşünürsek ne gereği var kocaman işlevsiz kalitesiz projeksiyon tv ye.. konuya gelirsek LCD size gerekli olan bişey değil kesin çözüm plasma 32" veya 42" plasma en iyi seçim 1500-2000 YTL civarına alacağınız HD ready bi plasma 20.000:1 veya 30.000:1 kontrasta sahip 100 hz bi plasma iyi seçimdir marka seçimi size kalmış alternatifler bol samsung,lg,panasonic gibi markalardan seçim yapın .. fiyat-performans oranları yüksektir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|