"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Ev Elektroniği | PHILIPS 42PFL7403D/10 42'' FULL HD LCD TELEVİZYON + DUVAR ASKI APARATI HEDİYELİ fiyat güzel abi
__________________ |
| | |
| | #22 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Eğer konsol bağlarım, oyun oynarım vs. diyorsan bence Samsung al. Microsoft'un geliştirdiği Game mode diye bir şey var Samsung'larda. Ama öyle bir durum yoksa Sony işini görür. Kablolu bağlayacağın için zaten teşhirdeki görüntüyü alamazsın. Hepsi BR film oynatıp duruyolar. Zaten bunları da genelde animasyon yapıyorlar. En iyi görüntüyü animasyon ile elde ederler çünkü. Ama bence Sony'de herhangi bir problem yok. Bende Sony kullanıyorum ( eski teknoloji )ve gayet memnunum. Şu an çok çok daha iyi bir konumda zaten. Herhangi bir arıza ve sıkıntı da yaşamadım. Ama dediğim gibi tv görüntüsü çok iyi değil ama DVD'de sorun yok. Bir de sen 32" alacağın için, daha büyüklerine göre ( 40"+ ) çok daha iyi görüntü alırsın. Ayrıca ağırlık ve elektrik tüketimine göre LCD alman, Plazma almandan çok daha iyi. Zaten bildiğim kadarıyla 40 altı ekranlar için plazma teknolojisi de yok. Güle güle kullan Tan'cım.
__________________ ![]() |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| PANASONIC TH-42PZ85E FULL HD 106 EKRAN PLAZMA TV | PANASONIC | TEKNOLOJİ MAĞAZASI bizim evde digitürke bağlı olan tv bu çokta memnunuz bundan |
| | |
| | #24 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Ev Elektroniği | PANASONIC TH-42PV70F 42'' HD READY PLAZMA TELEVİZYON Al hayrını gör...
__________________ Team VW |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
|
Samsung game mode hiç bir işte yaramıyor, oyun oynarken açtım bir süre, gözümü rahatsız etti kapattım... Elektrik tüketimi ve ağırlık mı hheheAyrıca Samsung LCDlerin panel kaynaklı bir renk sorunu var bence, sorun denmez belki de renkler aşırı parlak ve gerçekçi değil, sevmiyorum renkleri, bir daha Samsung almam bu konuda...
| | |
| | #26 |
| Watch |
bır urunun ucuz olması veya cok pahalı olması tek basına bırsey ıfade etmez bence onemlı olan fıyat/performans oranı
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #27 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Plazma'lar daha ağır, bu bir gerçek. Daha fazla elektrik harcadıkları da gerçek.
__________________ ![]() |
| | |
| | #28 |
|
Eee, füzyon jeneratörümü bu, günde kaç saat açık kalacak ki enerji hesabı yapalım? Ağırlık? Her gün yeri mi değiştiriliyor TV nin, ben toplamda bir kere kaldırdım evdeki iki TV yi de, ağır hafif, so?
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
mesela bizim evde hiç şu enerji tasarufu yapan ampüllerden yok gözü çok yoruyo beyaz ışık diye takmıyoruz hatta evin bahçesini aydınlatan bütün gece yanan ampüller bile normal ampül faturada fark 20ytl bile olmuyo çünkü 1 ay o enerji tasarufu yapan ampülleri denemiştik şimdi o ampülleri şirkette merdiven boşluklarına taktık ![]() televizyonda en fazla faturada 3 bilemedin 5 ytl farkettirir dicem ama etmez belkide |
| | |
| | #30 |
| zıkkımın peki! Kayıt Tarihi: 15-02-2008
|
3-4 ay önce bir kez daha niyetlenmiştik ve philips'te karar kılmıştık... akşam arkadaşlarımıza gittik kablolou var..samsung almışlar...ve bizim açımızdan philips olmazsa bunu alalım dediğimiz modeldi... görüntüyü düzeltmek için çatıya çıkıp sağ yap az daha olmadı baştan gibi geçmiş zaman eylemleri bile mantıksızdı... berbattı kısaca... Gazetelerden biri plazma-lcd ve eski dostu karşılaştırıyordu... öncelikli tavsiye mağazalardaki görüntü kalitesine aldanmamız gerektiği idi... ayrca beko ya da arçelik yöneticilerinden birinin de açıklaması vardı... tüplü tv'ye yaklaşması için daha zamanı var diye....kendisi bile kullanmadığı sistemi satıyordu kısaca.. benden tavsiye tüplü tv'ye devam... oldukça ucuz-görüntü kalitesi çok yüksek iyi modeller var... dekarosyan açısından aman da incecik olsun esttik zevkimi bozmasın gibi bir takıntın yoksa bu devirde parana kıyma....
__________________ Eşek hoşaftan ne anlar; suyunu içer, denesi kalır. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|