"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #181 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
O site çakma yaw, web sitesindeki malların %60ı falan yokmuş ellerinde...Gidince bir üst, bir pahalı ürünü gazlamaya çalışıyorlarmış hemen... Diye duydum karalamak olmasın
__________________ Team VW |
| | |
| | #182 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
|
Yani evet, istanbulbilisim'in sicili biraz karışık ve kabarık. Ama daha çok Sony Vaio konusunda gördüm kıllıklarını. Plazma-LCD'de görmedim hiç. Tekofaks garantili almak daha iyi tabii ki. Sonuçta Tekofaks garantilide, 1800 TL civarına kadar var. Yani anafikir, Plazma'ların pahalı olmadığı |
| | |
| | #183 |
| MdfyM Team |
Plazmalarda gördüğüm kadarı ile 32" yok, ve 40" üstü bizim evde büyük durur, anlamsız olur, bu bir eksi. Artı olarak linkte verdiğin ürünün yalnızca bugünkü fiyatı o, ki benim aldığım TV'ye göre zaten daha pahalı, ve yine artı olarak onda 15000:1 kontrast oranı varken, benim aldığım cihaz 30000:1 kontrast oranına sahip, ki bu benim nazarımda önemli bir özellik.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #184 |
| Team Lada |
kontrast oranları yükseldikçe mi daha kaliteli görüntü ortaya çıkıyo anlamadım şimdi bunu ben
|
| | |
| | #185 |
| MdfyM Team |
Renkler çok daha canlı oluyor.
| | |
| | #186 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-10-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 118i
|
sony x4500 veya z4500 bence şu an lcdlerin kralları,sharplarla beraber...
|
| | |
| Reklam |
| | #187 |
| LCD'de canlı evet. Ama doğallıktan uzak. Plazma'nın artısı burada devreye giriyor. Mat fakat renkler daha doğal. Sonuç bugün de değişmedi kısaca: SD, DVD vb. amaçlarda kullanacak arkadaşlar, Plazma'ya yönelsin... PS3, HD, Blu-Ray vb. amaçlar var ise, HD Ready veya Full HD. Ama Full HD-HD Ready ayrımı hakkında bolca bilgi edinin,ondan sonra karar verin. Full HD olup, gerisi yalan olayı yok. |
| | |
| | #188 |
| MdfyM Team |
Emredersiniz
| | |
| | #189 |
|
Est. ![]() Sadece çok yalan dolanın ve bilgisizliğin döndüğü bu piyasa da, hemen karar verilmemesi demek istediğim... |
| | |
| | #190 |
| S.S.Ö.G. |
Aha şimdide LED'ler çıktı... 3 yıl önce her ne kadar bulmuş olsalarda ellerindeki stoklar patlamasın diye bugünlerde çıkardıkar... Samsung'un buluşu idi sanırım... Gören inceleyen varmı??? Fiyatlarının biraz düşmesini beklemeye değer mi???
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|