"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 |
| Watch |
ıh ıh , ızleyemezsın ![]() kanal lıstesınde o kanalları goruyorsun ama dıgıturk artık o kanalları turksat uzerınden desteklemıor kart / modül artık satmıyorlar zaten, direk elde kalan receıverları kakalıyorlar bu receıver ıle turksat uzerınden dt'un servıs verdıgı sadece lıg tv, jojo turkmax goldmax ve sanırım ızu'mu ızo'mu ne ole bır kanal var onu ızlıyebılırsın, onun dısında ızlemek ıstenılırse canak antenını eutelsat'a yonlendırmek gerekecektır. Baska yolu yok
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #92 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Sen baya bilirkişi olmuşun bu konuda yaw, uydu işine mi girsek
__________________ Team VW |
| | |
| | #93 |
| Watch |
yagmur, kar yagsın fırtına cıksında canaklar bozulsun dıye dua edecez sonra
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #94 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bende havalı tüfek var, bozarım ben lnb leri
__________________ Team VW |
| | |
| | #95 | |
| S.S.Ö.G. | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #96 | |
| Watch | Alıntı:
Yok pasam kampanya falan degıl, herkese yapılıyor, ben o sekılde aldım meselaeskıden 899 YTL (belkıde 799) bedel koydugu ve uye oldugun her yıl ıcın 40 ytl ındırım yaparak receiverı satıyordu. Kutuyu satın alıyordun, ve ustune her ay normal paketıne ek olarak 9.90 ytl para oduyordun Sımdı bırde kıralama sıstemı getırdıler, kutuyu satın almıyorsun sadece kıralıyorsun, normal paketının ustune 25.90 ytl oduyorsun. HD ızlemek ıcın harkulade bırsey, goruntuler ınanılmaz ki bır portekız lıgı macını ızlıyorsunuz, futbolcu olasım gelıyor goruntunun muhtesemlıgınden HD Smart 690 ytl'ye receıverı satıyor, ustune aylık 50 ytl (1 yıllık alırsan 300ytl) para alıyor. Hdsmartın kafayı yemıs sıstemıne gore cok uygun dıgıturkun yaptıgı
__________________ Herkes herşeyi biliyor | |
| | |
| Reklam |
| | #97 | |
| ask; sari lacivert... | Alıntı:
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() | |
| | |
| | #98 | |
| S.S.Ö.G. | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #99 | |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Alıntı:
| |
| | |
| | #100 | |
| Watch | Alıntı:
receıverı 2 hafta boyunca kendı evıme goturmustum, orada plazmaya taktık, onda da bayagı bayagı ıyıydı. Dıgıturkten daha guzel goruntu verıyordu. Seoul oyle cok muhtesem bır receıver falan degıl belkı ama goruntu kalıtesı BENCE gayet tatmın edıyor. Ayrıca yenı modellerınde uydudan sureklı guncelleme yaparak 150 ye yakın sıfrelı kanalları acması guzel bır olay.
__________________ Herkes herşeyi biliyor | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|