"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team |
Arkadaşlar gelecek ay eve 32" Full HD LCD TV almayı düşünüyorum. Sony Bravia'ya baktım genel olarak hoşuma gitti ve büyük ihtimalle onu alacağım. Sizlerin bu konuda önerileri olabilir mi? (başka marka, Sony'lerde olası problemler vs...) Sizden ricam öneri getirirken nedenini de belirtmeniz. Bir de bizde herhangi bir dijital yayın yok, kablolu TV ile yayınları izliyoruz, görüntü kalitesinde bir sorun yaşar mıyım? Teşekkür ederim.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
bende almıştım yazın başlarında ertan abiyi arayıp sormuştum biliyodur kesin diye o da bana ekran tepkime süresi düşük olsun demişti o yüzden philips tavsiye etmişti bende gidip philips aldım memnunum |
| | |
| | #3 |
| Watch |
Niye LCD ? LCD almakta kararlımısın ? Ve Tv'ye Kablo TV dışında ne bağlayacaksın ? Dvd, ps3 vs vs ?
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #4 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
Görüntü kalitesi iyi olmaz. Can sıkıcı olabilir. Ses ile ilgili sorunlar da yaşanabilir. Son teknoloji bir aletle, milattan kalma yayın akışını kullanmış oluyorsun. TV'leri genelde Sony yapar, diğerleri kopyalar. Fiyat problem değilse Sony +1. |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
bu arada evde bi tanede panasonic full hd plazma var tv izlerken o daha iyi oluyor lcd sadece ps3 için kullanıyoruz |
| | |
| | #6 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Kablolu tv izleyeceksen plazma al, mümkünse full hd olmasın...
__________________ Team VW |
| | |
| | #7 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
abi devir ne değişmiş yahu ![]() eskiden televizyon deyince sony trinitron derdim geçerdim şimdi olaylar ne olmuş öyle HD plasma fln
__________________ |
| | |
| | #8 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
eskiden ITT ler vardı olm ne sony si sonralardan şhoplorenzz ve filibis
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #9 | |||
| MdfyM Team | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() Bizim evde kısaca durum şu... Bizler televizyonu çok az kullanıyoruz evde, ve halihazırda bildiğimiz eski tüplü modellerden biri var. Ben hiç seyretmem, annem de öylesine takılır, teknoloji falan pek umrunda değildir. Ben de doğumgününde anneye bi güzellik yapayım diye öyle bir heves yaptım . 32" Full HD'de aşağı yukarı tüm markaların fiyatları birbirine çok yakın.Plasma olunca kablolu yayında nasıl olur, fiyat durumu nasıldır? Full HD LCD alma demenizin sebebi sırf kablolu yayın mıdır?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |||
| | |
| | #10 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bi tv omru yaklaşık 10 -15 sene kı tahmınım bı 3 seneyebaba kanallar full hd ye gecer kanal D gectı galiba dijiturkte zaman ve para meselesi ben olsam alırdım ama film izlemek için
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|