"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
| cowon D2
bir mp3 player almayı düşünüyorum max bütçe 250 ytl...şimdilik bunda karar kıldım gibi bu cihazı amerikadan getirticektim arkadaşım vasıtası ile ama araştırdığım kadarıyla yetkili distribütor PANATEL dışardan gelen hiçbir cihaza parayla dahil servis hizmeti vermiyormuş...dolayısıyla 2gb olanını burdan almayı düşünüyorm bu cihaz hakkında bilen duyan tecrübesi olan ya da başka fikri olanlar varmı?
__________________ FORZA CORZA |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
cihaz nerde ?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
| ![]() ![]() # TEKNİK ÖZELLİKLER BBE Patentine sahip tek Mp3 Player Markası # MP Enhance ve 3D Surround # 16 Milyon Renk Tanımlı 2.5 İnç Yüksek Çözünürlüklü 24 bit TFT LCD Ekran, # Stilo yardımıyla dolaşılan kullanımı kolay menü # Video oynatma, yazı ve fotograf görüntüleme # Ses Kayıt,FM radyo, radyodan kayıt,USB veri depolama # QVGA (320X240) dokunmatik ekran desteği # Ses MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC desteği # MS DRM10 Desteği # İmaj(JPEG) ,Yazı(TXT) desteği # SD/MMC kart girişi # Dinamik Playlist # Video için 10 saat pil ömrü # Ses için 52 saat pil ömrü # Lityum Polimer Pil # 95 dB SNR 74 mW çıkış gücü # 91 gr ağırlık # Mac ,Linux Desteği(Veri transferinde) # JetAudio CDsi(Muiti medya yazılımı) # Jetshell CDsi(Dosya Yönetim Yazılımı) Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | COWON D2 FM RADYOLU MP3/MP4 PLAYER
__________________ FORZA CORZA |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|