"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Alıntı:
![]() döndürerek güneş ışığının açısını değiştiriyorsun, ki zaten yılmaz fotoda güzel kanıtlamış. | |
| | |
| | #22 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
| Alıntı:
ahmet yalçınlar'da 4 cd'lik fotoğraf eğitim seti bulunuyor. en temel bilgileri toplamışlar. kaldıki fotoğrafçılığın öğrenilecek "teorik" bilgisi temel bilgilerden fazla değil kanımca. kendini geliştirmeye dayalı birşey.. yalçınlar'dan eğer temin edemezsen, bende var o setten. kopyalayıp veririm sana. | |
| | |
| | #23 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #24 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Alıntı:
http://www.fotokritik.com/dokuman/fotoegitim Bu dökümanlara en azından bi göz gezdirirsen faydası olabilir...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania | |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
|
yılmaz (yada başkası), hem UV hem de polarize üstüste takılırsa bi sıkıntı olur mu? kadraja girme falan gibi.. çünkü UVleri çıkarmak istemiyorum heryerde de.
|
| | |
| | #26 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
UV+polarize kullanan adam biliyorum , polarizenin kalitesine bağlı olarak netleme sıkıntısı çeken var , hiç sorunu olmayan da var... Kendim denemedim...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #27 |
|
hmm netleme kıllığı var sanırım gerçekten.. saol yılmaz
|
| | |
| | #28 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 |
58mm&52mm uv filtre almayı planlıyorum hama kenko B+W Sigma Cokin Hoya hangi markayı tercih etmeliyim ??
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #29 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Hama'ya sempatim büyük. |
| | |
| | #30 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
B/W nin fiyatları biraz insanlık dışı , Cokin kullanan ve tavsiye eden çok var , Hama Berkte var netlikten ve renklerin solmasından şikayetçi... Ben Emolux kullanıyorum , hem ucuz hem iyi iş görüyo Bu arada Baran Emolux polarize filtrem vardı , haftasonu gidip Emolux UV aldım UV nin üzerine polarizeyi taktım gayet güzel çalışıyo bi sıkıntım yok şimdilik Zaten UV ile çektiğim fotoğraf ile UV siz çektiğim fotoğraf arasında bi fark göremedim Dağa bayıra çıkınca farkediyomuş , yazın yaylada bol bol denerim
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 05-03-2008 - 13:58 |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|