"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | süper fotobloglar gaza geliyorum :)
Arkadaşlar bu aralar acaip gaza geldim güzel foto.lara dayanamıyorum ![]() size 2-3 link vericem adamlar aşmış photoshop falanda var sanırım bu kadar güzel nası çekiyolar nası oluşturuyolar onların sanatı tabi bu ama bambaşka bişi ![]() Montreal Photo - PhotoBlog of Julien Roumagnac : Citroën 2CV (1960) en beğendiğim m o o d a h o l i c buda baya hoş ![]() m a r t a . c o m - The Morning Stars eminim daha iyileride vardır da bunlar çok hoş birde bu işten anlayanlara sormak istiyorum olympus e-420 nasıl bir alettir yani böylesini çekemem tabide gene çok hoş fotolar çekilebilinir mi??? en küçüğüymüş slr'lerin çok merak ediyorum.... |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
üzerlerine tıklayınca diğer fotolara geçiyorsunuz hergün yeni fotolar ekleniyor bunu da ekliyimde ![]() bide bunları buldum adam süper yapmış gölge oyunları Kumi Yamashita |
| | |
| | #3 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
fotolarda ps baya kullanılmıs selectıve color oldugunu dusunuyorum
|
| | |
| | #4 |
| Fordcu |
Profesyonel olarak fotoğrafçılıkla ilgilenenlerin olduğu şu site var: FotoKritik İşine yarar şeyler bulabilirsin. Duyduğum kadarıyla tavsiye edilen makinenin kompakt olmaması yani lensinin değişebilir olması. Kompakt olursa kendini kısıtlıytormuşun (Valla ben o işle uğraşanların yalancısıyım, zaten bana kodak'ın bir dijital makinesi yeter )
|
| | |
| | #5 |
| Name : Erhan |
güzel siteler teşekkürler paylaşımın için, ben genelde deviantarttan takip ediyorum, çok beğendiğim adamlarında sitelerine girip bakıyorum. Tavsiye ederim, |
| | |
| | #6 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Widelec.org var sürekli takip ettiğim bi blog... Tavsiye ederim... Bir de http://www.stevedemmitt.com/blog/ var... Yine tavsiye edebilirim...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 30-07-2008 - 15:02 |
| | |
| | #8 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
__________________ اختر اختر sevdaRlandım Mesajı son düzenleyen ahter : 31-07-2008 - 15:58 |
| | |
| | #9 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-10-2008 Şehir: İSTANBUL Otomobil: Hyundai Getz
|
gaza gelmemek elde değil hakkaten süper çalışmalar ya
__________________ والعصر ان الانسان لفى خسر "Asr'a Yemin Olsun ki, Şüphesiz İnsan Hüsrandadır." (Asr 1-2) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|