"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #82 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 Otomobil: n/a
|
Focus ne abi
__________________ |
| | |
| | #83 |
| Senior Member |
arkadaşlar biraz yardımınıza ihtiyacım var bi arkadaşım amerikada gelirken foto. makinası getirebilir.... ben bu aralar çok güzel fotograflar görür oldum foto makinasının çok önemli bi etken olduğunu fark ettim...eskiden digital cebe atmalık foto. makinaları yeterli gibi geliyodu ama şimdi manuel focuslu (böle elle çevire çevire ) gerektiğinde otomatik focuslu güzel bi makina almayı düşünüyorum....fakat gel gelelimki bu makinalar hakkında çok çok bi bilgim yok....prof. olarak çekmiycem ...benim öyle 12 megapixellerde gözüm yok duvara afiş asmıycam ama böyle istediğime odakliyim güzel çeksin...fiyatı da beni çok üzmesin ![]() markasıda nikon canon sony farketmez bana 1-2 bişey önerebilir misiniz acaba???
|
| | |
| | #84 |
| Senior Member |
birde buradaki fiyatlarla amerikadaki fiyatlar arasında uçurum varmıdır? yani 1000ytllik ürün orda yarı fiyatına falan mıdır?
|
| | |
| Reklam |
| | #85 |
| Hacı |
Bende şuan Amerika'dayım. Nikon D 40 için 499$ + vergiler nasıl fiyat sizce alınır mı?
__________________ ![]() |
| | |
| | #86 |
| Senior Member | http://www.yalcinlar.com.tr/product.asp?p_id=2976&rg=1 olympus e420 dünyanın en küçük dslr'siymiş fiyatıda 900 civarında nası bi ürün sizce??
|
| | |
| | #87 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| |
| | |
| | #88 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| hani hala düşmedi
__________________ |
| | |
| | #90 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
Canon, PowerShot ailesine eklediği SX10 IS, SD990 IS ve SD880 IS ile 14.7 megapiksellik G10 ve Full HD destekli EOS 5D Mark II'nin duyurusunu yaptı. ![]() Profesyonel, yarı profesyonal ve kompakt tipteki yeni dijital fotoğraf makinelerini duyuran Canon, ürün çeşitliliğiyle yine her kesime hitap edebilecek modelleri piyasaya sürüyor. Yeni modellerden PowerShot ailesine katılan 10 megapiksellik SX10 IS, 20x geniş açılı yakınlaştırma (zoom) yapabilme yeteneğiyle dikkat çekiyor. Üründe ayrıca 2.5 inç'lik katlanabilir LCD ekran yer alıyor. Bir diğer yeni model G10 ise 14.7 megapiksel seviyesinde ve 5x geniş açılı yakınlaştırma yapabilen merceğe ve 3 inç'lik LCD ekrana sahip. Her iki modelde de resim sabitleme, yüz tanıma, hareket sezme, akıllı kontrast düzeltme gibi yetenekler yer alıyor. 4 adet AA pil ile çalışabilen SX10IS, Ekim ayından itibaren 400$'lık satış fiyatıyla, G10 ise 500$'a raflarda yerini alacak. ![]() Yine PowerShot serisinden iki yeni model de SD990 IS ve SD880 IS. Resim sabitleme özelliği bulunan modellerden 3.7 optik zoom ve 2.5 inç LCD ekranı bulunan 14.7 megapiksellik SD990 IS 400$, 3 inç ekranlı ve 4x optik zoom yapabilen 10 megapiksellik SD880 IS ise 300$'a satılacak. Ürünlerin Ekim ayı içerisinde çıkması bekleniyor. ![]() 2005'te çıkan orijinal 5D'nin daha gelişmiş bir modeli diyebileceğimiz EOS 5D Mark II'de 24 x 36mm ve 21.1 megapiksellik CMOS sensör bulunuyor. 14 bit analog- dijital çevirme yapabilen DIGIC 4 işlemcinin yanında, 1920 x 1080 Full HD desteği, 50 - 25.600 ISO aralığı, 9 ayrı seçeneğe sahip otomatik odaklama, 3 inç'lik LCD ekran, 3.9 fps ile JPEG veya 14 RAW resim yakalayabilme gibi özellikleri yer alıyor. 30fps ile HD kalitesinde video da kaydedebilen 5D Mark II, MOV veya MPEG-4 görüntü dosyalarını ve PCM ses dosyalarını destekliyor. Harici mikrofonla ses kaydı da yapılabiliyor. Kasım ayının sonunda satışa çıkacak olan üründe gövde tek başına 2699$, Canon'un 24-105mm f/4L IS USM zoom merceğiyle birlikte ise 3499$'a satılacak. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|