"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| sony H5 birde H7 ve H9 var bütçeye göre![]() ben canon sever olarak S3 yada bira daha pahalı olan S5'i tavsiye ederim..fuji kullanan iki arkadaşım var fd 6500 sanırım modeli,onlarda baya memnunlar..
__________________ Mesajı son düzenleyen "SkY" : 03-03-2008 - 12:28 |
| | |
| | #42 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE |
FUJIFILM FINEPIX S6500FD 6.2-66.7mm LENS 6.3MP DİJİTAL Ozan bu DSLR-like sınıfı nasıldır. bir ara demiştin dslr alma diye bu makine nasıl merak ettim |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
Canon s5- fuji 6500fd den birisi en mantıklı seçenek olarak geliyor bana.
|
| | |
| | #44 |
| aT_hIrsIzI™ |
burdada sorayım esas konu burası pentax k10d hakkındaki görüşleriniz neler A100 ,400d,d40x,d80 d80 kalın kaçabilir biraz gerçi bunlarla karşılaştırıldığında nasıl ben araştırdımda d80 hariç diğerlerinden iyi bir makina deniyor fiyatlarıda onlarla aynı sanırım bide yanında ilave 50-200 lens var 18-55 le birlikte çok cazip geldi bana
__________________ |
| | |
| | #45 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
k10d için çok kötü şeyler okumadım açıkçası. ama yani bi canon ve nikon'la ne kadar kıyaslanır bilemem. şu linkleri de bi karıştır istersen. PentaxK10D Review Pentax K10D Review: 1. Introduction: Digital Photography Review |
| | |
| | #46 | |
| aT_hIrsIzI™ |
okudum adamlar böyle yazmış Alıntı:
sanırım benim beklediğiminde üstünde bir alet bu geçende vatan bilgisayardada kurcaladım biraz insanın eline yapışıveriyor bırakamadım paramda olsa alacaktım ![]()
__________________ | |
| | |
| | #47 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
ne kadardı vatan'da fiyatı?
|
| | |
| | #48 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Canon Sx'leri kesinlikle Sony Hx'lerin yanında tavsiye etmiyorum. Eski bir H kullanıcısyım, arkadaşıma laf anlatamadım Canon'dur deyip S aldı, kesinlikle H diyorum. Neysem. Fuji'lerin isimleri ABD-Eur değişiyor. 9000 ve 9100 Avrupa isimlendirmesi, güzel makinalar. Ama biraz arada derede kalmışlar gibi. SLR gibi yük veriyorlar insana ama gerçekler öyle olmuyor deklanşöre basınca. |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| aT_hIrsIzI™ | 1600 civarı bişeydi sanırım ama vatan pahalı zaten ayrıca tek lensli fiyat bu başka yerlerde iki lensle güzel fiyatlar var bu arada foto makinası ve lens hangi ülkelerde ucuz oluyor
__________________ |
| | |
| | #50 |
| aT_hIrsIzI™ |
baktımda vatandaki fiyatta abartı değilmiş 50-200 lensle beraber 2.100 gibi fiyatlar var chip dergisinin testinde birinci olmuş bide bu alet
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|