"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| tabi baya düşcek..ama yine bugün garantili bir 450d parasına spot 40d alabilirsin bence..yani spot olunca hep bir üst modeli alma şansın oluyor genelde..bu noktada asıl sorun senin daha doğrusu kullanıcının garanti meselesine ne kadar takıldığı..hoş hayyamdan alınan makinelerde 2 sene garantili ama bu garanti adamların kendi verdikleri garanti tabi..
__________________ |
| | |
| | #22 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Alıntı:
Yazılı imzalı kaşeli bi belge var mı ortada ? Misal ben Aydınlardan aldım body için ayrı lens için ayrı iki adet Nikon bandrollü üzerinde ürünlerin seri numarası işlenmiş Karfo-Karacasulu kaşeli ve Aydınlar Fotoğrafçılık imzası bulunan garanti belgesine sahibim
__________________ ylmzsylyc | NikonMania | |
| | |
| | #23 | |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #24 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Peki arıza durumunda bu amcalara mı gidiyoruz ?
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| evet,direk verilen garanti kağıdıyla gidiyorsun elemanlara..onlar kendi servislerinde yada başka bir serviste tamir ettirip veriyorlar sana...ilk aldığında makineyi 15 gün içinde bir sorun çıkarsa direk yenisini veriyorlar..
__________________ |
| | |
| | #26 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
yorumsuz.. |
| | |
| | #27 |
|
canoncu nikoncu tartışması bitmez
__________________ |
| | |
| | #28 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
GS - FB VTI - GTI Mercedes - BMW Ferrari - Lamborghini Mc Donald's - Burger King Nikon - Canon ...Bitmez
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #29 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
GS hiçbiri BMW Sahip olmak için Ferrari, kullanmak için.. Syretmek için sevmek için Lamborghini. Burger King.. Su götürmez. Farketmez. Sony olsun ![]() 450d'nin ilk review'larını heyecanla bekliyoruz bu arada, konudan sapmamak adına. |
| | |
| | #30 |
|
aslında şu an işin 450d nin türkiye fiyatlandırması ne olur tam bilemiyorum ama büyük ihtimalle ilk çıkış fiyatı 2000 liraya yakın olabilir..sonuçta erkayalar 400d yi 1500-1600 gibi bir rakama veriyor..eğer 2000 liraya 450d yi getirirlerse aşağı yukarı aynı fiyata (hatta tam 2000 liraya) şu an hayyam dan eos 40d alınabiliyor insanı tam ikilemde bırakacak bir durum
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|