"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| biz fiyatı metro foto dan aldık hemen aydınların sol yanında..ben eos 400d yi ve 50mm 1.8 i de ordan aldım..fiyatı yakın zaman önce aldık büyük ihtimalle hala o civardadır..baran'a sb600 almıştık 2-3 ay önce yalçınlardan baya iyi bir fiyat vermişlerdi...
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Metro foto ile bi husumetim oldu yaklaşık bi sene önce artık önünden bile geçmiyorum Yalçınlar da elinde olmayan malı satıp siparişimi uzun süre sonra teslim etti o malı da iade edip irtibatımı kestim Şu an Aydınlardan memnunum başta Kadir bey olmak üzere sonrasında Selçuk bey... Direk girerim Aydınlara , Kadir beyin masasına geçer otururum , çayım kahvem gelir , istediğimi belirtirim , getirir , incelerim , ödeme için kredikartımı veririm , tahsilatı yapar , vedalaşır çıkarım... Karşılıklı tavla attığımız mahalle bakkalı gibi sıcaktır Aydınlar =) , esnaf adamlardır...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| Alıntı:
hehe herkesin tabiki beklentileri ve başına gelen olayları farklı farklı..önemli olan satış anında müşteriyi mutlu edecek hemde satış sonrasında her konuda yardımcı olacak muhatap bulabilmek..sen bulduysan gerçekten şanslısın
__________________ | |
| | |
| | #14 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
valla ben internetten tirim tirim fiyat arayip yolum o ulkeye duserse gidip siki bi pazarliktan sonra aliyorum genelde..heyecanli oluyo tabi bisi olursa elimde patlama riski falan ![]() bu arada su an kuveytteyim pazartesi gecesi donucem sanirim bu ara lens almayi dusunen vs olursa bana trdeki fiyatini yazsin yarin gidip lens bakicam getirebilirim isteyen olursa bi canon bayii buldum burda 100-400 alabilirim heran veya 70-300 gibi bisey..
__________________ |
| | |
| | #15 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Ben 24mm. 1:1.4 ümü aydınlardan almıştım bir sorun yaşamadım
|
| | |
| | #16 |
|
bizim arkadaşlarda amerika,hong kong ,bankok gidiyorlar uçuşlara..onlara sordurcam fiyatları objektifler için..tabi bir sorun halinde nasıl çözeriz onu bilmiyorum
__________________ |
| | |
| | #17 |
| bizzat performansını gördüğüm bir lenstir param olsa direk düşünürdüm açıkcası
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
fak aydınlar kendimi tenzih ederim ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #19 | ||
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
| Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() 1.4.... | ||
| | |
| | #20 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Ne vardı bilader, nazar etme ne olur çalış senin de olur ![]() Şaka bir yana hakikaten çok güzel objektif, şimdi de 300mm. 2.8 bir tane alırsam beni gömer bunlar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|