"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
52 mm olması lazım. edit: 58miş Mesajı son düzenleyen ABBA : 13-02-2008 - 17:01 Sebep: baran the gört |
| | |
| | #42 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Deklanşör kablosu bulamayınca elektronik hobi sitelerindeki projeleri biraz kurcaladım ve bakın ne buldum 50$ lık deklanşör kablosunun muhteviyatı : ![]() ![]() ![]() 3 tane metal plakadan ibaret...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
|
ben uzaktan kumanda kullanıyorum d80'de. nikon değil ama, işe yarıyor |
| | |
| | #44 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
|
baran senden bişi istesem |
| | |
| | #45 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Kablosuz mu kullanıyosun ? Bulb modunu kullanabiliyo musun ? Misal yıldız çekimi denedin mi yarım saat pozlama falan =) Bi de mesela deklanşöy kablosunda yarım basma netleme tam basma çekme muhabbetleri de var Kablosuzda o imkan var mı ? Son olarak kablosuzu tam karşısından mı tutman lazım misal makinanın arkasındasın ya da hafif yandan kullanabiliyo musun ? Kullandığın kumanda üniversal mi orjinal mi ? Edit : Nikon değil demişsin görmemişim tamam üniversal...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #46 | |
| Keptın | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #47 | |
| buyur abi ne demek.. Alıntı:
-universal -bulb denemedim, ama olmaz sanırım. sadece shutter var. dur deniyim bi ![]() -AF açıksa focus'u kendi yapıyor, ama onun yerine önce kendim focuslayıp sonra manuel'e alıp çekiyorum -çok uzaklaşmadıktan sonra çekiyo baya etraftan da. -dikkatli oku yazdıklarımı! | |
| | |
| | #48 |
|
yılmaz bulb'da da çalışıyor. bi kere basınca açıyo, bi dahaki basışta kapatıyo.. daha çok sevdim |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
| 58mm 52 değil
__________________ |
| | |
| | #50 |
| |
| | |
![]() |