"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #191 | |
| Doctor | Alıntı:
bende var yeni.60 milyona kazandım .ayrıca cep teleonunun hafıza kartıda uyuyo![]() öle çok pro çekimler olmaz heralde ha?ama dediğin gibi günlük işlerde onnumara.abidik gubidik bi ton özellik var. yok sırıtınca kendinden çekiyor yok havai fişek patlayınca kendisi yakalıyo falan 2mp k750 den sonra ayrı bi dünya gibi geldi
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE | |
| | |
| | #192 | |
| The Darkside Returns Kayıt Tarihi: 23-12-2004 Yaş: 21
| Alıntı:
hala bir karara verebilmiş değilim ayriyetten sanırım geçici bir işe girmem gerekecek
__________________ Photography.. Oda neki? | |
| | |
| Reklam |
| | #193 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 |
çin mali ıvır zıvır almak isteyenler için gitti gidiyordan alıp 3 4 katı para vermeyinDealExtreme: Cool Gadgets at the Right Price - Site-Wide Free Shipping (Page 1) $3-4 'a kumandalar felan var türkiyeye ücretsiz kargo pay-pal kullanıyorsunuz
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #194 |
| The Darkside Returns Kayıt Tarihi: 23-12-2004 Yaş: 21
|
__________________ Photography.. Oda neki? |
| | |
| | #195 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
autoshowdan baya malzeme çıkmıştır size
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #196 |
| Ford lover |
Selamlar değişiklik olsun diye bayram için D70s aldım...Objektif çizik,içinde toz varmış...Yapılacak birşey var mıdır? Örnek foto. ![]()
__________________ |
| | |
| | #197 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Servislerde temizlettirebiliyorsun Kendin de yaparsın da o mekanizmayı tekrar toparlaması mesele ![]() Başına iş alırsın , gözden çıkarabileceğin bi objektif değilse kendin deneme , servise götür...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #198 |
| Ford lover |
Ps'de temizlemek hepsinden kolay oluyor aslında
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|