"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
| Alıntı:
bi nikoncu olarak üzülerek kabul ediyorumki, başlangıç seviyesinde canon'un nikon'un eline verdiği andır. nikon d60 mı çıkartıyo 450d'yle aynı anda. bıraaaaakk şimdi.. diyesim geldi.. | |
| | |
| | #12 |
|
adamlar 400D nin üstüne kamera çıkartıyolar, nikon hala ara model peşinde. manyakmıdır nedir..
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Nikon D300 ve D3 le şeklini koydu daha uzun bi süre yatar Canon eline ayağına verir sonra Nikon uyanır lan biri gıdıkladı heralde hazır uyanmışken bi makina yapayım der yapar ve ittirir Benim gözlemlediğim strateji bu Nikon fanatiğiyim ama bi yanda da gerçekler var Nikon mühendislerinin Türk olduğunu bile düşünmeye başladım Bu kadar yatış anca bizim memlekette olur Edit : DPReview da haberi bulamadım link rica ediyorum =) Edit : Buldum http://www.dpreview.com/news/0801/08...50dchanges.asp
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 09-02-2008 - 21:33 |
| | |
| | #14 |
|
ben de fanatiğimdir de, gerçekler de bunlar. d300 ve d3 'e de canon boş durmadı aslında. ama d90 falan diyolar şimdi 450d'nin muhabbeti dindikten sonra. hayırlısı bakalım |
| | |
| | #15 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 |
Abi fanatizmden uzak mantıklı konuşalım burda lütfen Fanatizm dolayısıyla gerçek bilgilere ulaşamadığımı düşünüyorum bazen..Ben h7 mi sattım ama henüz gidip teslim etmedim alan arkadaşıma.Paramı alınca da D40X var asıl aklımda ; yalnız...: Media markt da incelediğimde d40x i seçenekleri bulmakda biraz zorlandım.Seçenekden kastım F değeri falan filan.Birde nikon da merkez sağ ve sol odaklamaları var,400d ' de merkez sağ sol alt ve üst olmak üzere 5 yönde de odaklama mevcut gibi geldi bana.Yada ben yanlış anladım bunu.Bunu bir açıklarsanız sevinirim. Buarada konunun açılması çok iyi olmuş gerçekten.Sayımız her geçen gün artıyor fotoğrafa ilgi duyanlar olarak |
| | |
| | #16 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
D40x yerine Pentax K100d öneririm ben o bütçeye K100d D70s ayarında bi cihaz sigma , tamron gibi lenslere uyumlu bi bayoneti var Lens çeşitliliği konusunda Nikon gibi Sigma zaten renk ve keskinlik konusunda kendini ispatlamış en az Nikon - Canon kadar köklü bi üretici O sağdan soldan alttan üstten odaklama dediğin 11 noktadan netleme imkanı var K100d nin Ha d40x alsan memnun kalmaz mısın tabi ki memnun kalırsın ama aynı bütçeye daha gelişmiş bi cihaz varken ne lüzum var =)
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 09-02-2008 - 21:56 |
| | |
| | #18 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
Oks den sonra Bi makina almayi dusunuyorum + bi fotogracilik okuLuna kursuna gitmek istiyorum ankarada size bi danisiyim dedim onerilerizi alabilirmiyim
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
|
çok fazla okulla kursla olacak birşey değil aslında.. yalçınlar teknik ve teorik olarak eğitim veriyor sanırım dönem dönem, ama geri kalan sana bağlı. gözünü, aklını ve duygularını aynı anda kullanabildiğin zaman zaten meyvesini alırsın bu işin. ayrıca ankara'da AFSAD'ın (Ankara Fotograf Sanatçıları Derneği) seminerlerine falan da katılırsan faydalı olabilir. |
| | |
| | #20 | ||
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Pentax başlıbaşına bi marka benim bildiğim , sonradan şirket evliliği falan olduysa bilmem Alıntı:
Eğitimin içeriği basit bikaç şey aslında temel bilinmesi gerekenler diyafram , pozlama süresi , iso falan bi gün de toplu olarak fotoraf çekmeye çıkılıyo tarihi turistik mekanlar oluyo genellikle Güzel sanatlar vs. okuyan biriyle pek haşır neşir olmadığımdan okul şöyledir böyledir demem atıp tutmaktan başka bişey olmaz o nun için bişey demiyorum Ama fotoğraf işi senin gözün ve yaratıcı zekanla alakalı bişey Okul sana sadece teknik verir ve pratik yapmaya zorlar ödevler , projeler vb. ile Burdan sonrası sana kalmıştır , içinde varsa yaparsın
__________________ ylmzsylyc | NikonMania | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|