"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | egeayd arkadaşımızın kendi çekimleriniz başlığında belirttiği önerisi üzerine böyle bi konu açmak istedim Ekipmanlar , çekim teknikleri , aydınlık oda vs. konuları bu konu altında tartışırsak iyi olur Alıntı:
__________________ ylmzsylyc | NikonMania | |
| | |
| | #2 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
çok iyi bi konu tam benlik lütfen en başından başlayalım
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
İyi olmuş Yılmaz..İstifade edeceğimiz ve öğreneceğimiz çok konular mevzular var sizlerden..... Ama çok prosfosyonel dillde takılmayın...Sonra hiç bir şey anlamıyorum.. |
| | |
| | #4 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
valla tan ile konustum armagan abiye sorcakmis fotograf bolumunu ayrica acicaz sanirim en guzeli olur yani o baslik altina konu acariz iste kendi cekimlerimiz makina modelleri teknik bilgi vs gibi...kac gundur aklimdaydi bu konuyu gordum hatirladim ii oldu
__________________ |
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Diğer konu ile de yürür diyordum ama, madem büyüteceğiz, ayrı olsun, bölümümüz de ayrı olsun. ![]() Hayırlı olsun ![]() Yeni makinalarla ilgili reviewlar falan da olur kavga falan ederiz. evet ayrı bölüm olsun Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 09-02-2008 - 17:07 |
| | |
| | #6 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
|
Hayırlı olsun olmuşken ayrı olsun
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
| herşey önce bir toz bulutuydu umut. daha sonra ...........
|
| | |
| | #8 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 | |
| aT_hIrsIzI™ | Alıntı:
eline sağlık güzel olmuş hayırlı olsun ![]() valla albüm şeklinde bir fotoğraf bölümü olsa süper olur herkesin makina modelleri albümü falan ilginç olur
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Tamam bu kadar geyik yeter ![]() 450d çıkmak üzere. 15 Nisan deniyor. dpreview hands on haberini yayınladı bir çok ipucu var. fikirler neler? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|