"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
modo serisi öyle evet, ama çok kullanışlı değil 785B.. joystick kafa pek kullanışlı değil çünkü
|
| | |
| | #22 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Gonuşma löynnn ![]() Benim petrixten iyi olduğu kesin
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #23 |
|
manfrotto'su yeter |
| | |
| | #24 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
slik marka fena değil, 10 sene sonunda ancak kolu elimde kaldı. gevrekleşmiş. yine alabilirim sanırım.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
|
slik de iyidir evet.
|
| | |
| | #26 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | http://www.ereyon.com.tr/store/Produ...roductId=77542 Bu zımbırtıya monopodla beraber makinamı emanet edebilir miyim ? Ya da buna kafa mı bağlıyoruz nası kullanıyoruz ? Bunu araç üzerine sabitleyip garip çekimler düşünüyorum da ![]() http://www.automotiverigs.com/ Bunu alacak bütçe toparlayana kadar en azından...
| | |
| | #27 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
benim dağılan da slik. gayette memnundum o soğukkenki durum ve meşakat dışında. ucuz ama dayanıklı. vakum alırken taşıma kapasitesine bakmak lazım. media markt'ta ben $10a bulmuştum ama 500gr taşır diyor. höst ulan makina 500gr zaten. 1g yedirsek virajda falan uçup gidecek direk. |
| | |
| | #28 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Camcıların kullandıkları var 150kilo taşıyanlar onlara kendimi bağlasam makina elimde çalışsam nası olur
| | |
| | #29 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Fetişin olurum ![]() Güzel bir tane yapmak lazım. Aslında en iyi Vakum tripod DIY olacaktır, kesinlikle öyle olacaktır yani. Kasıp bir ara yapmak lazım. Off.. Cama yapıştıracaksın.. Lastik jant-yol gece ISO400 F4 8" aargh ![]() |
| | |
| | #30 |
| Member Kayıt Tarihi: 19-08-2004 Yaş: 32
|
Benim tripod Vanguard marka. Bimeks'ten almıştım. Sanırım 35-40 YTL civarındaydı. Şimdilik her işimi görüyor. Gayet sağlam bir yapısı var. Tavsiye ederim. Bir de çanta olayı var tabi. Ne alsam diye düşünüp dururken yine Bimeks'te Vanguard'ın Kenline serisini gördüm. Gayet hoş çantalar. Hemen her ihtiyaca uygun olanları var. Omuada taşımak için, sırtta taşımak için hatta tekerlekli olan modelleri bile var bu kenline serisinin. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Çanta için bir de Lovepro markası var. O da güzel çantalar tasarlıyor. Hangisi hoşunuza girderse... http://www.vanguardusa.com/kenline.htm |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|