"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
|
Tripod veya monopodlardan hangisini önerirsiniz? Genelde pratik olsun aracın arkasında dursun hemen çıkartıp çekeyim istiyorum. Monopodlar daha kullanışlı geldi bana. Önereceğiniz bir marka var mı? İnternet üzerinden sipariş verebilirsem çok daha iyi olur ![]() Şimdiden teşekkürler... |
| | |
| | #12 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
geçenlerde baran'a(ABBA) aldık tripod..manfrotto..gerçekten çok kaliteli duruyor..bende hama nın var tripodu ama kullandığım model daha çok compact makineler için uygun,400d biraz ağır kalıyor onun için..manfrottolar ve kafaları biraz pahalı tabi..
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| aldığım zaman kafasını ayrı mı almam gerekiyor ![]() biraz baktım online satış mağzalarından ama set fiyatı sanmıştım |
| | |
| | #14 |
| Member Kayıt Tarihi: 19-08-2004 Yaş: 32
|
Özellikle gece çekimleri yapıyorsanız monopod yerine tripod almak daha mantıklı. Monopod çok pratik bir alet ama tripodun sağladığı sarsıntısızlığı sağlamaktan uzak.
|
| | |
| | #15 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| özel mesajdan bir link yolladım..en azından fikir edinmeni sağlar fiyatlar için..
__________________ |
| | |
| | #16 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Tripod şart. Bendekini hem özellikle kışın kullanmak zor, kilit mekanizması çevirmeli ve metal, hem de üstündeki plastik çıktı gitti, makina kayıyor üzerinde. |
| | |
| | #17 | |||
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() Çok kafam karıştı. Acaba tripod monopod yerine arabanın arkasına iki tuğla ve eli titretmeyemi öğrensem Mesajı son düzenleyen barutçu : 21-02-2008 - 00:04 | |||
| | |
| | #18 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Araç arkasında taşıyacaksan ve gece çekim yapacaksan sorun yok tripoda devam Ben petrix kullanıyorum , soğukta üşüyen titreyen bi alet Manfrottodan şaşmamak lazım Ortalama 50-60 euroya işgörür manfrottolar mevcut
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
50-60 euro'ya manfrotto mu ???? |
| | |
| | #20 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Noldu zoruna mı gitti {G.O.R.A.} 785B idare eder bi icat ve 63 euro...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|