Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > TeknoPark > Fotoğraf

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 25-10-2005, 03:08   #31
Une Dernière Danse...

Warsteiner - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
Re: Kendi çekimlerim..

hehe..
durun durun yakın zamanda çok daha güzelleri gelecek..foto bizden rakı-meze sizden

Eski 25-10-2005, 03:11   #32
çapkın zannedilen masum!

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Sewdim ben bu koalisyonu ama ramazandan sonra

Eski 25-10-2005, 19:55   #33
the essence of racing

Alalım makineyi bakalım.

$20'lik tripoddan hayır gelmez abi. bi $80-90'da ona vericez sanırım

Ara Güler dersine mi geliyor senin.. Önceden belli olursa geleceği haber ver. Gelicem bende.. Azarlasın beni ne işin var diye yeter

thekillingroad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-10-2005, 19:59   #34
Cem the NAFTALIN SLAYER

s40euro - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad
Alalım makineyi bakalım.

$20'lik tripoddan hayır gelmez abi. bi $80-90'da ona vericez sanırım

Ara Güler dersine mi geliyor senin.. Önceden belli olursa geleceği haber ver. Gelicem bende.. Azarlasın beni ne işin var diye yeter
Buyuk ihtimal ile sendeki tripod mainaya uyar %99.999999999999999999999999)

Cunku bunlar standart dalgalar bendeki 3 kurusluk tripod hem zenith mekineme hem handy came hemde hp digitale ve arklarin da duger optik aracalarina uyuyor.

s40euro Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-10-2005, 20:21   #35
onuratör

yakuz@ - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

tugkan tripodlar 20-30 ytl civarı kullanınca farkı kesinlikle hissedersin

Eski 25-10-2005, 20:39   #36
Kuduruk Araba Terbiyecisi

golfizm - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

kabiliyetli olmak güzel bişey olsa gerek...Tebrikler...

golfizm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 25-10-2005, 21:57   #37
Kime Emanet?

arif - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23

Tugkan Resimler Gayet guzel. Eline saglik ama kimse elestirmemis bari ben biraz elestirip sinirini boziyim . Bende amator olarak ugrasirim ama cok amator yani asagida yazicaklarimi pek kaile alma

Siradan gidiyim,

-Ilk resim cok guzel gercekten ama gunes isiginin dustugu yerde isik overexposure olmus. Gemiler hemen hemen silinmis denizden. Exposure'i biraz dusurseydin belki bu sorun hallolurdu.

-Gunesi iyi yakalamissin valla, bi cekemedim soyle bir goruntu. Ama anlamadigim resmin sol ustu ile resmin sag alti Camerayi biraz daha ayarlayip resme sadece gokyuzunu ve bulutlari alsaymissin daha hos dururdu sanirim.

-Resme dicegim birsey yok tabiki yine guzel, ama ufugu ayarlarken dikkat et derim resmin sag ve sol kenarlarindaki ufuk birbirini tutunca resim sanki daha bir hos durur.

-Burada asil onemli olan gunes mi yoksa manzara mi? Gunes ise cok kiyida kosede kalmis ve resmi karartmis, eger manzara ise resim cok koyu. Gunesi resmin 1/3 kadar ortaya dogru ceksen hem bakan gunesede odaklanir hemde tamami ile koyu bir resimle karsilasmaz, ve birde ufuga birazcik daha dikkat.

-Gozunu sevdigim bogazi Ilk baktigim anda ilk gordugum sey bogaz koprusu ama sadece resimde bir kismi var. Koprunun hepsini alsan sanki manzara ve tamamlayici olarak daha guzel gorunur gibi geldi.

-Bu resim biraz ilginc Neye bakmam gerektigini cozemedim bu resimde... Teknelere bakayim yok degil cunku tam degiller, agac degil cunku yine tam degil, arkadaki manzara desen zaten agac ve teknelerden gozukmuyor.... Kararsiz kaldim. Ama guzel.

-Tabiki Tripod Tripod alinca bir daha cek lutfen bu resmi cunku cok bomba olacak.

Bekliyoruz resimlerinin devamini

Mesajı son düzenleyen arif : 25-10-2005 - 21:59
arif Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-10-2005, 23:34   #38
çapkın zannedilen masum!

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Abi bende merak sarmıştım yazın ama bodrumda ki supersporlara paso m3 fotografı felan çekiyordum... Ne işim öyle dagla bayırla

Eski 26-10-2005, 00:23   #39
Une Dernière Danse...

Ozan, bize her ders bir konuk geliyor, sanırım Ara Güler'de gelecek..haber veririm sana..

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi arif
Tugkan Resimler Gayet guzel. Eline saglik ama kimse elestirmemis bari ben biraz elestirip sinirini boziyim . Bende amator olarak ugrasirim ama cok amator yani asagida yazicaklarimi pek kaile alma

Siradan gidiyim,

-Ilk resim cok guzel gercekten ama gunes isiginin dustugu yerde isik overexposure olmus. Gemiler hemen hemen silinmis denizden. Exposure'i biraz dusurseydin belki bu sorun hallolurdu.

-Gunesi iyi yakalamissin valla, bi cekemedim soyle bir goruntu. Ama anlamadigim resmin sol ustu ile resmin sag alti . Camerayi biraz daha ayarlayip resme sadece gokyuzunu ve bulutlari alsaymissin daha hos dururdu sanirim.

-Resme dicegim birsey yok tabiki yine guzel, ama ufugu ayarlarken dikkat et derim resmin sag ve sol kenarlarindaki ufuk birbirini tutunca resim sanki daha bir hos durur.

-Burada asil onemli olan gunes mi yoksa manzara mi? Gunes ise cok kiyida kosede kalmis ve resmi karartmis, eger manzara ise resim cok koyu. Gunesi resmin 1/3 kadar ortaya dogru ceksen hem bakan gunesede odaklanir hemde tamami ile koyu bir resimle karsilasmaz, ve birde ufuga birazcik daha dikkat.

-Gozunu sevdigim bogazi . Ilk baktigim anda ilk gordugum sey bogaz koprusu ama sadece resimde bir kismi var. Koprunun hepsini alsan sanki manzara ve tamamlayici olarak daha guzel gorunur gibi geldi.

-Bu resim biraz ilginc . Neye bakmam gerektigini cozemedim bu resimde... Teknelere bakayim yok degil cunku tam degiller, agac degil cunku yine tam degil, arkadaki manzara desen zaten agac ve teknelerden gozukmuyor.... Kararsiz kaldim. Ama guzel.

-Tabiki Tripod Tripod alinca bir daha cek lutfen bu resmi cunku cok bomba olacak.

Bekliyoruz resimlerinin devamini
boz abi, istedigin kadar boz ki daha iyi olayım

sıra sıra cevap vereyim;

- Bu resimi çekerken hiçbir exposure ayarı yapmadım, direk natural light moduna getirdim, o anda ışık neyse resimde de o.. Gemilerin tam net çıkmamasıda zoomun azizliği

- Valla bu resime ne desen sapına kadar haklısın sol üst evin çatısı, sağ alt ise diger evlerin bacaları ya aslında ben bu pozu beklemiyordum, vizörden ne çekeyim diye bakarken gözüme takıldı, hemen bastım deklanşöre. Sonra previewdan bakınca düzgün gözüktü bende kaydettim, yoksa tekrar çekerdim.

- Aslında bu resim için daha yukarıda olmam gerekirdi, Güneş'in bu anını bekliyordum ama geç kaldım, o yüzden fazla zoomla işin içine bacalar ve odakta Güneş kaldı

- Bu resimi çok begendigim söylenemez, ama çekerken düşündüğüm gökteki renk farklılıkları.. Güneş çok batıda kaldıgı için oraya odaklanamadım. Bende genel olarak aldım. Tabi sonradan bakınca ayrıntılar çok bozmuş.

- Ya bu fotoğrafı çekerken köprüden geçiyorduk, camı açtım ve hareketliyken çektim. Görülen köprü ise Fatih Sultan Mehmet köprüsü. Hızlı çekmek zorunda kaldım o yüzden böyle oldu.

- Bu fotoğrafı çekerken şöyle bir şey düşündüm. Dikkat et solda gulet, sağda yat. Yani hem geçmiş ve gelenekler hemde gelecek, modernlik. Ve ikisinin ortasında bir küçük ağaç. Arkada ise muhteşem boğaz. Birde bu perspektiften bak

- Tripod alacağım en kısa zamanda.. Şimdi bir kaç fotoğraf daha ekliyorum, onlarda da biraz tripodsuzluk azizligine ugradık ama yinede güzel gibi

Eski 26-10-2005, 00:30   #40
Une Dernière Danse...

Üsküdar Sahil - Kız Kulesi

Beşiktaş - Dolmabahçe Sarayı

Bookmarks

Etiketler
çekimlerimiz, kendi

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları