"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #3171 | |
| Senior Member | Alıntı: | |
| | |
| | #3172 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| basit bir kural, ışık imkan verdikçe iso yu en düşük değerde tutmaya bak. 3200 iso da çekince foto küçük beyaz noktalarla(noise) dolmuş. k100 daha iyi fotolar cıkaracaktır.
|
| | |
| | #3173 |
|
patriot: photoshop programın kurulu varsayıyorum; çerçevenin birkaç yöntemi var: 1. fotoğrafı açtıktan sonra yukarıdaki menüden "image > canvas size" sekmesine girdiğinde istediğin yükseklikte yada genişlikte, istediğin renkte çerçeve koyabilirsin. 2. tekrar yukarıdaki menüden " layer > duplicate layer" seçtiğinde önüne çıkan pencereye ok diyorsun. Daha sonra yine menüden " layer> layer style > stroke" seçtikten sonra oradaki ayarları kurcalayarak kendine istediğin çerçeveyi yapabilirsin. |
| | |
| | #3174 |
| Senior Member |
Teşekkürler bende internetten arastırıp bişeyler yaptım ama tam çözemedim biraz daha urasıcam galiba![]() |
| | |
| Reklam |
| | #3175 |
| /3uR@k Kayıt Tarihi: 01-10-2008 Şehir: Yoookkk Otomobil: Yoookkk
| |
| | |
| | #3176 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 |
bence en basit çerçeve canvas size kullanarak yapılan benim kolayıma geliyor ![]() bu photoshop ne inatçıdır anlamadım cs3ü kaldırıyorum tam yarım saat sürdü
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #3177 | |
| Ford lover | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #3178 |
|
isim yazmak en kolayı; sol tarafta araçlar menüsünden T (type) sekmesini seçip resmin istediğiniz yerine isim yazabilirsiniz. yukarıda da istediğiniz yazı tipini ve özelliklerini seçebilirsiniz.
|
| | |
| | #3179 |
| Ford lover |
Oraya kadar önceden yapıyordum da gözükmüyor neyse çalışa çalışa bulurum tşk
__________________ |
| | |
| | #3180 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 |
çok iyi ingilizce bilmememe rağmen yabancı dil programlara ne kadar lışmışım yada alışmışız 2 3 aydır CS3 türkçe kullanıyordum bu gün tak etti sildim ingilizcesini yükledim önceden programın sadece yabancı dilde üretildiği içindi şimdi kendi dilimizde var ama BENCE bilgisizlikten kullanamaz hale gelmişiMz bunları neden yazdım bende bilmiyorum
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çekimlerimiz, kendi |
| Konu Seçenekleri | |
|
|