"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #3161 | |
| The Darkside Returns Kayıt Tarihi: 23-12-2004 Yaş: 21
| Alıntı:
güzel çalışma lambodan focuslusu varmı acaba?
__________________ Photography.. Oda neki? | |
| | |
| | #3162 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Alıntı:
Mutfağını kimseyle paylaşma... inanan inanır , inanmayan kendi bilir... Kaynak sensin , gerektiği zaman aynısından bi milyon tane çekebilirsin nasolsa ![]() Bizim arkamızdan da neler diyolar , geliyo kulağımıza ![]() Neyse... Bunlar da benim oyuncaklarım : ![]() Tek eksiğim battery grip =)))
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 27-09-2008 - 18:31 | |
| | |
| Reklam |
| | #3163 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
| yok ama abim geldi bu akşam makinasınıda getirmiş ![]() gece geç saatlere kadar oynarım artık ![]() lambodan focuslayıpta çekerim bi tane daha ![]() Alıntı:
![]() bundan sonra uyucam bu tavsiyene | |
| | |
| | #3164 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Akşam akşam uyku tutmadı ![]() ![]()
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #3165 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #3166 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| ayıp ama vallaha ayıp billaha ayıp 3 4 ay içinde eosd450 alıyorum senın yüzünden güzel çekemezsem intihar edecem ve sorumlusu sensın ![]()
__________________ |
| | |
| | #3167 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | lik bi durum yok , o soba borusu Alp'in , emanet yani =)Bugün bi çekim planlamıştım onun için aldım elimde patladı ![]() 18-135 zaten makina ile geliyo 50mm de piyasadaki en ucuz lens Bi 10-20 var onu da kullanmaya alışamadım daha anca öyle fotoğrafını çekiyorum =))) Flaş da mantar zaten... Eee makina da dandik =))) Alıntı:
3. haftada güzel işler çıkarırsın , dert etme O fan fotoğrafında hiç bi numara yok mesela Makinayı koy tripodun üzerine , bas , çeksin... Bu kadar basit mi ? Evet bu kadar basit... Hatta aynısını W810i ile de çekersek : ![]()
__________________ ylmzsylyc | NikonMania | |
| | |
| | #3168 |
| Name : Erhan |
makina almaya gerek yokmuş ya |
| | |
| Reklam |
| | #3169 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
| |
| | |
| | #3170 | |
| Senior Member | Alıntı: Arkadaslar şu cerceve ve imza olayı nasıl yapılıyor su yeni baslayan kardesinize bi yardımcı olun | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çekimlerimiz, kendi |
| Konu Seçenekleri | |
|
|