"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | ||||
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| Re: Kendi çekimlerim..
sağolun arkadaşlar.. yakında yenileride geliyor.. ![]() Alıntı:
20$'ada tripod var 5000$ 'a da hangisi istersen.. Handycam için olan olmaz sanırım ama sen yinede gelince bir baglantı yerlerine bak..Alıntı:
![]() abi gece çekimlerini tam olarak ögrenmeye çalışıyorum bu makinada, ışıgı ayarlayamıyorum, birde geceleri enstantane hızı 4 sn. tripodsuz elbet titriyor el ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. | ||||
| | |
| | #22 |
| Soldier Member | Re: Kendi çekimlerim..
Eline sağlık çok güzel fotolar.
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Herhangi bir konuya normalüstü kabiliyeti olan adamın yanında sessiz duramam Ama fotoğraf konusunda kabiliyeti ve yaratıcılığı yanında en çok sesi ben çıkarırım.. Pek kullanmayı sevmem bu lafı ama; Mükemmel. |
| | |
| | #24 |
| ÜYE Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 20
OoOo cok guzel walla dırekt wallpaper yaptm eyw
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
Yusuf, Can; teşekkürler.. Bilirkişi özellikle senden böyle bir tepki almak beni çok sevindirdi..Teşekkür ederim
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #26 |
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #27 |
| HALİT %100 LAZ %1000 TÜRK | Re: Kendi çekimlerim..
photo shoptur ..... eline sağlık valla .. ben hep fotolarda öküz gibi cıkarım sen ceksen acaba güzel cıkarmıyım yaa
__________________ ![]() |
| | |
| | #28 | |
| Re: Kendi çekimlerim.. Alıntı:
çekeriz bir gün senide
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. | |
| | |
| | #29 |
| Coop ft Dragger;ban song Kayıt Tarihi: 04-07-2005 Yaş: 24
mest ettin resimlerinle warsteiner....alışkanlık yapıcak sonra hep resim isticez senden ...
|
| | |
| | #30 |
| çapkın zannedilen masum! | Re: Kendi çekimlerim..
Tugkan en son resimi görünce rakı çekti canım... Dİnden imandan çıkarma adamı!!
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çekimlerimiz, kendi |
| Konu Seçenekleri | |
|
|