"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
| Re: Kendi çekimlerim..
eline sağlık güzel resimler makinada güzelmiş devamını bekleriz
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #12 |
| TEAM PEUGEOT Kayıt Tarihi: 24-11-2004
Eline sağlık Tuğkan |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| onuratör | Re: Kendi çekimlerim.. Alıntı:
__________________ 1.3 RUSTY | |
| | |
| | #14 |
| Tribute to Dragger Kayıt Tarihi: 19-07-2005 Yaş: 21
Çok güzel eline sağlık...
__________________ Emr abi büyüksün yaa... |
| | |
| | #15 |
| çapkın zannedilen masum! | Re: Kendi çekimlerim..
Eline saglık bjk power
__________________ |
| | |
| | #16 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
ooo güzel güzel.. bende çekerim böyle fotograflar, gelsin de makine. BU kadar çekemeyiz ama, bizim de devasana zoom umuz var kardeşim ![]() Tripod fiyatları ne kadar yahu? Manzara çekerken gerçekten çok işe yarıyor.. Bizim eski Sony Handycam 8 için vardır bir tane, o olmaz heralde fotogra makinesine... |
| | |
| | #18 |
| renaultsport | Re: Kendi çekimlerim..
[quote=Warsteiner]Arkadaşlar üniversitede okuduğum bölüm itibariyle fotoğraflar çekmek zorundayım. Genelde bunlar benim ödevlerim veya sunumlarım oluyor. Veya dikkatimi çeken bir şeyin fotoğrafınıda çekebiliyorum. Bu fotoğrafları sizinle paylaşmak istedim. Bundan sonra fotoğraflarımı bu konu altında yayınlayacağım.. Olumlu veya olumsuz her türlü eleştiriye açığım.. Umarım beğenirsiniz ![]() ............QUOTE] hee ama diosun 2 tane resim çekemiorum iftar yemeğinde bulanık çıkıo? |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Tripod kullan, akşamları özellikle...
__________________ Team VW |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
ara güler e gösterdin mi?beğenir mi? o nun sırf fotoğraf olan yeni bir kitabı çıkmış.hiçbir yerde bulamadım. çok aksi bir adam ve komidi bir insan ama dobra konuşur. ''yeni hevesliler gelip çekip getiriyor bana gitmiş ortaköy camisini alarak köprüyü çekmiş bana gösteriyor.bana ne gösteriyor ben zaten biliyorum''diyor. haberturk de çıkmıştı oradan aklımda kalmıştı. köprü resmi güzel... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çekimlerimiz, kendi |
| Konu Seçenekleri | |
|
|