"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| Re: Kendi Çekimlerimiz
güzel güzel.. eline sağlık
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #102 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Kendi Çekimlerimiz
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #103 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Kendi Çekimlerimiz |
| | |
| | #105 |
Kuşlara taktım az önce kafayı.. Zor oluyor meretleri yakalamak zoomla ![]() Shutter'ı 1000 yapınca da mecbur ISO'ya yüklendim net çıkmadı ama olsun ![]() ![]() ![]() Sonra biraz da su çekeyim dedim. Yakalama anı çok güzel oldu, ama benden yüksekteydi zaten elimi kaldırıp çektim düzgün göremediğim için de focuslayamadım düzgün. |
| | |
| | #106 |
Kuşlara taktım az önce kafayı.. Zor oluyor meretleri yakalamak zoomla ![]() Shutter'ı 1000 yapınca da mecbur ISO'ya yüklendim net çıkmadı ama olsun ![]() ![]() ![]() Sonra biraz da su çekeyim dedim. Yakalama anı çok güzel oldu, ama benden yüksekteydi zaten elimi kaldırıp çektim düzgün göremediğim için de focuslayamadım düzgün. |
| | |
| | #108 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
pek sanatsal değil ama babamlar çekmiş işte paylaşayım dedim bu ağacı 'Dereköy sınır kapısında' çekmişler ![]() burasıda bizim köyden hemen çıktıktan sonra ![]() bulgaristan yolları, yaklaşık 200 km yol bu durumdaymış hatta daha karlı, buzlu ![]() Şarap üretim tesisinin önündeki fıçı ![]() bizim bahçe 30 tane meyve fidanı diktik
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| Reklam |
| | #109 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
ahter, en sonda resme tıklamaya calısıom, meger imzanmış |
| | |
| | #110 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
| Re: Kendi Çekimlerimiz Alıntı:
| |