"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| öhöm.. Affınıza sığınarak araya giriyorum. Daha rahat ve bulması kolay olması için iki konuyu birleştirdim. Bundan sonra tek bir konu altında resimlerimizi paylaşabiliriz. Konuyu da Dijital Fotograf Makineleri bölümüne taşıdım. Fotograf yükleyecek arkadaşlar. Lütfen, resimlerinizi thumbnail olarak ekleyiniz. www.imageshack.us adresinden yüklediğiniz resimler için, thumbnail fo forum seçeneğinin yanındaki linki kopyalamanız yeterli olacak. Böylece hem sayfa daha kolay açılır, hem de görüntü düzgün olur. thekillingroad ______________________ Arkadaşlar üniversitede okuduğum bölüm itibariyle fotoğraflar çekmek zorundayım. Genelde bunlar benim ödevlerim veya sunumlarım oluyor. Veya dikkatimi çeken bir şeyin fotoğrafınıda çekebiliyorum. Bu fotoğrafları sizinle paylaşmak istedim. Bundan sonra fotoğraflarımı bu konu altında yayınlayacağım.. Olumlu veya olumsuz her türlü eleştiriye açığım.. Umarım beğenirsiniz ![]() Çamlıca'dan Istanbul ![]() ![]() ![]() ![]() Sahil ve Boğaz Manzaraları (Tarabya-Nakkaştepe) ![]() ![]() ![]() Tarabya'dan yeşillikler içinde hoş bir ev
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 22-12-2005 - 00:13 |
| | |
| | #2 |
| .. Kayıt Tarihi: 17-12-2004 Yaş: 26
| Re: Kendi çekimlerim..
cok hoş walla saol!!
|
| | |
| | #3 |
| alfist Kayıt Tarihi: 04-03-2005 Yaş: 22
harika..gerçekten harika.. keşke bizim de böylesine güzel bir ödevimiz olsaydı üniversitede.. wallpaper olarak alıyorum bunları. teşekkürler.. |
| | |
| | #4 |
| D R a G T u N e R ! | Re: Kendi çekimlerim..
sagol tugkancım.. ellerine saglık...bölüm süper, resimler de süper... tam wallpaper icin... paylasım icin tesekkürler...
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' |
| | |
| | #5 |
| onuratör | Re: Kendi çekimlerim..
güzel kompozisyonlar kullandığın makina nedir?
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #6 | |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
beğendiginize sevindim.. vaktim oldukça çekicem, çektikçede buraya koyucam ![]() Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. | |
| | |
| | #7 |
| onuratör | Re: Kendi çekimlerim..
güzel makina gazetede staj yaparken bende s5000 ve s7000 kullanmıştım makine çok şahane güle güle kullan fotolarıda paylaşırsan sevinirim tripod kullanıyormusun çekimlerde ?
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #8 | |
| Re: Kendi çekimlerim.. Alıntı:
![]() bu çekimlerde tripod kullanmadım, tamamen hand power
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. | |
| | |
| | #10 |
| KANKA | Re: Kendi çekimlerim..
banada bu dönem kredi doldurmak için seçmeli fotoğraf dersi verdiler mecburen aldım ama şimdi memnunum zevkli bir dersmiş... bol bol foto çekiyoruz...
__________________ ![]() |E39M5| |E46330| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çekimlerimiz, kendi |
| Konu Seçenekleri | |
|
|