"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | İlk D-SLR fotoğraf mankinası almayı düşünüyorum yardım edermisiniz?
Şimdi arkadaşlar aklımda uzun süredir olan birşeyi yapmak istiyorum sizce nasıl birşey olsun daha iyi bilirsiniz pek bir fiyat limitim yok acaba başlangıç için ufak normal orta sınıf mı alsam yoksa iyi birşey mi alsam geçenlerde d90 a baktım d80 in aynısı mesela kafama o yattı baya siz ne dersiniz genel olarak en iyisi nedir bana uyarmı? veya bana başlangıç için uyacaklar hangileridir?
|
| | |
| | #3 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
aynı amaçla açılan 3-4 konuyu okuduktan sonra benim sana verebileceğim kısa özet gövdenin pek önemi olmadığı, önemli olanın lens seçimi ve sayısı olduğu.
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #4 |
| Watch |
hayırlısı ıle gectıgımız cumartesı 450D alarak bende senın gıbı kafamdakı onumu alsam bunumu alsam sorularına ıyı veya kotu bır cevap buldum tamamen begınner sevıyesınde bırısı olarak sureklı bırseyler orenmek ıcın tırmalıyorum suan teorıyı yavas yavas orenmeye calısıyorum artık sonra sokaklara cıkıp pratık yapmaya calısıcam artık
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #5 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
ya ben de yakında alacagım aynı dusuncelerdeyım. hayyam dan almayı dusunuyorum ama fıyatlar ne sevıyede bılmıyorum o nedenle ne alabılecegımı de bılmıyorum su an 2000 ytl gıbı bır butce var
|
| | |
| | #6 |
| Watch |
ya nedir bu hayyam hayyam heryerde okuyorum da neresı oldugu hakkında en ufak bır bılgım yok
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
Sirkeci garının 30 metre ilerisinde fotoğraf makinesi ve stüdyo ekipmanları satan bir han. Bende bir kere Zenit'e lens bakmak için uğramıştım.Forumlardan okuduğum kadarıyla yurtdışından spot ürünleri dükkan garamtisiyle veriyolarmış.
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #8 |
| Watch |
Hmmm bu ısın dogubankı anladıgım kadarı ıle
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|