"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Enis sen bende var memnunum diye anlatıyorsun. Öyle olmaz bu iş. Geçeceksin, sen memnunsan ne olmuş? Benim arkadaşımda Canon S3 IS var, çok memnun, ama makina bok gibi. ![]() Ultra-Slim Compact sınıfında hiç kimse Sony'nin daha tırnağına yaklaşamıyor, sen istediğin kadar isimci ol. Canon gidip Sony'den işlemci alıyor. Canon fotoğrafçı, elektronikçi değil. Bu aletlerin tamamı da düz elektronik aletler, fotoğraf makinaları falan değiller. Hele bu Acar'ın verdiği örnekler hiç değil. Canon'un tek büyük başarısı DSLR'lara geçilirken hi-tech ile entegrasyonunu Nikon'dan daha iyi yapması oldu. Şimdi oraya Sony bir girdi ne yapacaklarını şaşırdılar.. 450d'nin üzerine 1000d çıktı falan filan.. geç o ben memnunum işini.. ![]() Alıntı:
Şu demek, bu makinalardan fotoğraf babında bir cacık olmaz. Hiç bir slim'den olmaz da, bunlardan hiç olmaz, yine bazı slimler kurtarabiliyor paçayı biraz. Sen yaz boyunca idare etsin dediğin için, ben şunu anladım. Ben bunlarla takılayım biraz, yaz sonu adam gibi bir şey alır girişirim şu foto işine. Yok öyle değil de, müzede gördüğümü çekeyim falan, özetle hatıralarımı saklayayım diyorsan; aynen git 5MP'lik bir makina al devam et, hiç takılma bunlara. Arada belli koşullarda çok minör farklar olur. Zaten 5MP bir fotoğraf ile 8MP bir fotoğrafın çok derin teknik detaylar dışında hiç bir farkı yok. | |
| | |
| | #12 |
| JapoN |
Samsung lara bir göz atmanı tavsiye ederim. Hem fiyatları uygun, hemde yüksek optik zoom özellikli modelleri ekenomik fiyatta. Sonuçda idareten bir makina arıyosun.
__________________ If you need to leave the world you live in Lay your head down and stay a while Though you may not remember dreaming Something waits for you to breathe again |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ozan yazdıklarını şöyle kelime seçerek okudum da tamamını bi geç diyorum... Sony de çok kullandım...Canon kesin daha iyi...Daha user friendly, memorystick gibi salak bişeyi yok, bağlantılar falan filan herşey çok rahat.... Amatör makina olarak en önemli faktörlerden biri userfriendly oluşu, hızlı ve pratik oluşu ve tasarımı...Hepsi canonda var...Sony durumunu bilmiyorum ama Canon baya da sağlam, kaç kere yere düşürdüm tık yok... Ben kullanıyorum tavsiye ediyorum, sen havalara koyuyosun ![]() S3 falan bilmem Ixus sınıfında liderdir abicim... Sonyler her zaman iyi not alsa da Canonlar özellikle Recommended olarak notlanır...Üst serileri hiç bilmem de amatör ince makinalarda böyle...
__________________ Team VW |
| | |
| | #14 |
| Senior Member |
user friendly derken sony ne gibi bişey yapmalı yaranmak için mesela.. türkçe menü aşırı basit kullanım std zaten her markada.. böyle bi iddası olmayan marka yokki canon en iyisi olsun.. sony nin en son çıkan w serilerini ele alırsak daha hızlı daha pratik nasıl olunabilir ki mesela ciddi merak ettim?? mesela sony nin w serisinde w 50 lerden başlayıp en son w300 e kadar uzanan model yelapazesinde hangi canon daha iyi özellikle w170 ten iyi olabilcek bi model mevcutmudur ? veya w200 den veya w300 den ?? tasarım olayına hiç girmeyelim lakin sony t serisi çok iddalıdır iyi göz boyar.. ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| almalıyım?, hangisini |
| Konu Seçenekleri | |
|
|