"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| Hangisini Almalıyım?
Arkadaşlar beni bu yaz götürecek ucuz bir makine arayışındayım, aşağıdaki makinelerden hangisini tavsiye edersiniz? Media Markt. Die beliebtesten Digitalkameras.
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
Sonny yada canon ama sonny
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
2. veya 4. iyidir bence
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ixus 70 al keyfine bak senelerce
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
O ne biçim fiyatlar öyle yahu ![]() Yazı geçirecek bir makina arıyorsan, Kodak'ı al gitsin, en ucuzu odur muhtemeln. En şaşırtıcı olanı, karşılaştırmadaki Canon ile Sony denk makinalar oldukları halde, Canon'un Sony'den yüksek bir fiyata sahip olması. Türkiye şartlarında bu tam tersi olduğundan Canon önerebilirdim kısıtlı bütçe ile. Ama sen zaten yazı geçirecek bir şey aramışsın, al Kodak'ı gitsin, hiç 50-60eur fazla vermeye gerek böyle makinalarda. Sonra daha iyi bir makina bakarken konuşuruz Zaten bunlardan hiç biri takılmakta olsa hakkaten bir şeyler çekeyim diye taşıyacağın makinalar değiller.
|
| | |
| | #6 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| Alıntı:
Ben zaten öyle çok fazla sevmiyorum fotoğraf çekmesini ve çektirmesini ama işte buralarda fabrika müze çekeriz arada diye almayı düşünüyorum... Peki bir de şunu sorayım, telefonu da değiştirmek istiyorum ucuz birşeyle, hani 5MP'li K850i (300€ civarı) filan ona ne dersiniz, benim ihtiyaçları mı karşılar mı?
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten | |
| | |
| | #7 |
|
Sen takılma Ozan'ın dediklerine... Canon al rahat et... Günlük amatör kullanım için en iyi makina yıllardır tartışmasız Ixus serileri... Bende daha eski bir modeli var 5mp, kaç yıldır kullanıyorum feci memnunum...
__________________ Team VW |
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
amatörde sony den asla şaşmazdım bende bunun baya bi üst serisi sony var (dsc W170) az biraz üst serisi de vardı verdim (w70) ama arkadaşımda sony s600 var ki baya düşük bi seridir beklenmeyecek derecede iyi şaşırtıyo .. şu an amatörde sony çok fazla ilerde şiddetle tavsiye ederim.. çok ucuza kaçınca kabak tadı veriyo geceleyin yok olan kafalarmı dersiniz flaş facialarmı dersiniz veya gündüz garip garip olaylarmı dersiniz blabla.. slr dslr lardan pek anlamam ama amatör modellerin bir çoğunu kullandım.. canonu kısa süre ıxus 860 modelini kullandığımdan beri önermiyorum çok üst seri olmasına rağmen hayal kırıklığı idi bende.. |
| | |
| | #9 |
| Takehi Ko hoNdA |
sana Megapixe yüksek oln cihazi al derım ama marka olarakda canon ve sonyden şaşmamanı solerım tercih senın pixeL e dikkat et gerçekten öyle bır zaman gelıyorkı çok gerekıyor
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
__________________ Team VW | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| almalıyım?, hangisini |
| Konu Seçenekleri | |