"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Name : Erhan | Fuji S5700 Nasıldır?
Arkadaşlar, Sahibindendeki ilanım için bu cihaz takas teklifi olarak geldi. İlk defa böyle bir makinam olacak. Foto çekmeyede ilgim var. Sizde alınıp kullanılacak bir ürünmüdür? |
| | |
| | #2 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
ablam aldı bunun alt modelını 5600 du galıba ama pek ınceleyemedım daha
|
| | |
| | #3 | |
| Name : Erhan | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
ablam bursada okuyor ıste gecen zıyarete gıttım abla ver makıneyı ıkı kurcalayım dedım sarj etmeyı unutmus acıkcası makıne hakkında tecrubem pek yok o nedenle. ama manuel ayarları mevcut olan bır alet yanı cekım kalıtesının de fena olmadıgını bılıyorum kullanıcılarının cektıgı resımlerı ınceledıgım kadarı ıle. yanı alınabılır bence baslangıc ve manuel kullanım ogrenmek resım kalıtesının tatmını acısından ıyı dıye bılıyorum ablama sorayım dıyecem de ablam da pek anlamıyor daha manuel cekım olaylarından. fotokrıtık de cekılmıs resımlerı vardı yanılmıyorsam gayet tatmınkardı bu daha ust model olduguna gore daha ıyı olmalı bak senın dedıgın makıne ıcın de soyle bır ınceleme yapmıslar : Fujifilm FinePix S5700 Dijital Kamera İncelemeleri Mesajı son düzenleyen leventse : 20-06-2008 - 02:50 |
| | |
| | #5 |
| Name : Erhan |
saol levent teşekkürler,
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|