"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Fotoğraf makinesi hakkında
Sanırım Agustos ayı sonunda artık makınayı alacagım nikon d 80 alma planlarım var makınayı yurt dısından getırtmem pek mumkun gorunmuyor ama dırek yalcınlardan falan alıp kazık yemek te ıstemıyorum nereden almamı tavsıye edersınız? İstanbulda bı Hayyam dan almak mantıklı olurmu? ne kadar guvenlı olur(ölu pıksel gıbı durum cıkarsa) ya da tavsıye edecegınız baska bır yer? bir de makına kit olarak gelen lens yerıne fazla asırıya kacmadan kıt yerıne almamı tavsıye edebılecegınız lens varsa o konuda yardım edersenız sevınırım yenı baslıyacam lens tavsıyesını bunu goz onunde bulundurarak yaparsanız ıyı olur |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Konu ii oldu bende d80 düşünüyorum büyük ihtimal yurtdısından getirticem.abdde arkadaşlar var gelirken getiricekler.Bende yeni baslıcam. d80lerin üzerindeki lensin yeterli oldugunu duymuştum.
|
| | |
| | #3 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Bir D80 kullanıcısı olarak D80 e verilen paranın {bu saatten sonra , D300 çıkmışken D200 ayağa düşmüşken} israf olduğunu düşünüyorum... D80 alacak parası olan adam 3-5 kuruş fazla verip D200 alsın derim D80 alıcam diye inat ediyosanız kit lensle almayın 18-135 denen objektif fena halde tırt bi objektif 70mm den sonra keskinlik diye bişey yok Allah var 18mm de güzel görüntü veriyo ![]() D80 body üzerine tamron 17-50 derim Tamron 17-50 pek ucuz bi lens değil fakat kaliteli bi üründür ileride yanına bir de Sigma 70-300 atarsınız tepe tepe kullanırsınız Sigma 70-300 ucuz , fazla kasmaz D80 için yalçınların önünden bile geçmeyin Yalçınların D80 sattığı fiyata hayyamda D200 hatta kasarsanız D2X bile bulabilirsiniz Hayyamdan alınan ürünlerde de içiniz rahat olsun derim Spot ürünlerde firma kendi garanti belgesini veriyor imzalayıp kaşeleyip 1 sene firma garantisi ile kullanıyosunuz Spot olmayan normal gümrüklü kdv li ötv li ürünler zaten Nikon Türkiye Distirbütörü Karfo - Karacasulu Garantisi ile geliyo , 2 yıl garantili Hayyam ın giriş katında Aydınlar ve Metro önerebileceğim yerler
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
d80la d200 arasında ciddi bi fark varmı? bide d200ün üzerindeki objektif nasıl?
|
| | |
| | #5 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
hayyam da d200 u kaca bulabılırım d80 ı kaca bulabılırım body olarak aslında d200 olmasını tabıkı ısterım d200 bıldıgım kadarı ıle kit olarak satısı yok body satıyorlar Mesajı son düzenleyen leventse : 13-07-2008 - 02:23 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|