Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > TeknoPark > Fotoğraf

Anket Sonuçlarını Göster: hangisi
Lens 2 50.00%
Sensör 2 50.00%
Oy Verenler: 4. Bu ankete oy veremezsiniz

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 03-03-2008, 20:35   #21
I`m The 6th Element....™

|RA| - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Corsa
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
Ben de ondan alacağım. Elimde de baktım, son derece güzel, su terazisi bilem var üzerinde.

Tripod varken kesinlikle IS'ler kapatılmalı, her yerde okuyabilirsin bunu.
Çalışma sistemleri sürekli hareket halindekini tutmak üzerine ve ihityaç olmayan misal tripod durumlarda görüntü kalitesinde kayba yol açıyorlar.
Zaten Canon'un yeni IS'ler tripod'a bağlandığında az titreşim olduğunu farkedip otomatik kapatıyor IS'i.

Lakin gereksizliği konusunda her daim hem fikir olamayacağım.
Evde çokta süper olmayan bir ışık altında çekim yaparken "might come in quite handy". Her dakka başıa tripod bağlı gezecek değiliz, stüdyo sahibi değiliz, indoor seviyoruz.. vs vs.
bende bunun cok benzeri canon var sımdı baktım canon 200 dıye gecıyor model olarak terazılı falan fılan..

tripod alırken dıkkat edılmesı gereken en onemlı sey dengesı ve agırlıgı.yanı aman bunu tasıcaz cok agır olmasın diye düşünüp plastik malzemesi çoğunlukta olan bir tripod alırsanız verim alamassınız stabil ve takıldıgında makınanın agırlıgı ıle uyum gosterebilecek bir model olmasına dikkat edilmeli.is Ozan ın da dediği gibi az ışıklı ortamlarda veya makro çekimlerde daha çok kullanılıyor ama bende is siz aldım lensimi aralarında çok büyük fark var çünkü.bunun dışında geçen hafta kuveytte test ettım is li ve is siz lenslerle aynı objeyi çekmeyi ve arada fark var oldukça fazla..tripod kullanmam diyorsanız isli alacaksınız,yok ben 1000 dolar fazla vermem diyorsanız tripodu herzmana yanınızda taşıyacaksınız.

birde boyutları çok ufak olanları var aşşağı yukarı 30-35 cm cıvarında olanlar..ben bulamadım enuz bulursam bırtane de onlardan alacagım.

Eski 03-03-2008, 20:36   #22
I`m The 6th Element....™

|RA| - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Corsa
soruya cevap;body is tabiiki

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları