"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
lenste IS olduğunda body kapatmalı bence. neticede sensör ona göre kendini hareket ettirip görüntü alma açısını değiştiriyor. optik olarakta image stabil hale geldiğinde ikisi birbirini kastırır kanımca |
| | |
| | #12 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Efendi efendi tripod kullanın uyuz etmeyin insanı VR lens kaç para haberiniz var mı
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Alıntı:
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... | |
| | |
| | #14 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Alıntı:
VR/IS bunlar ufak tefek sarsıntıları azaltırlar , misal 300mm de 1/100 gibi bi pozlamada deklanşöre basarken oluşan sarsıntıya çare olurlar
__________________ ylmzsylyc | NikonMania | |
| | |
| | #15 |
|
Derin nefes alacaksın, gözünü vizöre deli gibi yaslayıp alttan da lensin sağlam bir yerinden kendine terse bastıracaksın. IS Pro diyoruz biz buna ![]() Vanguard tripod almayı düşünüyorum bir fırsat bulabilirsem. Eski SLIK'i gözden çıkardım, zaten biraz eziyetli bir arkadaş idi. |
| | |
| | #16 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Fotoğraf & Kamera | VANGUARD MK-4 TRIPOD nasıldır iş yapar mı ? yoksa fiyat=performans kötü denilebilir mi?
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
tripod kullanırken VR/IS 'in kapatılmasını tavsiye ettiklerini okumuştum biryerde.. 1000 dolarlık farka değecek birşey olduğunu düşünmüyorum şahsen. tripod yada monopod kurarım misler gibi çekerim.
|
| | |
| | #18 |
|
Ben de ondan alacağım. Elimde de baktım, son derece güzel, su terazisi bilem var üzerinde. ![]() Tripod varken kesinlikle IS'ler kapatılmalı, her yerde okuyabilirsin bunu. Çalışma sistemleri sürekli hareket halindekini tutmak üzerine ve ihityaç olmayan misal tripod durumlarda görüntü kalitesinde kayba yol açıyorlar. Zaten Canon'un yeni IS'ler tripod'a bağlandığında az titreşim olduğunu farkedip otomatik kapatıyor IS'i. Lakin gereksizliği konusunda her daim hem fikir olamayacağım. Evde çokta süper olmayan bir ışık altında çekim yaparken "might come in quite handy". Her dakka başıa tripod bağlı gezecek değiliz, stüdyo sahibi değiliz, indoor seviyoruz.. vs vs. |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
| taşırım. uzay kostümü gibi çantası var |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|