"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Ford lover |
Okulda 400D ve d70 kullanıyorum ciddi para biriktirmeye başladım 700YTL* var şimdilik, aslında aklımda yaza kadar biriktirip 450D vs almak ama herzaman elimde olsun istiyorum. yada kompak mı alsam yoksa hemen ? **USA'dan alıcam.Doların şimdiki fiyatı bildiğniz gibi fazla fark yok ! şimdiki fiyatlara bakarak buradanmı almak mantıklı ?servis,garanti vs
__________________ |
| | |
| | #22 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Bizemle püf noktaları paylaşırsanız benım tek 50 d istememın sebebı yabancı terımlerde zorlanmam ama ona vereceğim parayla 450d+ ingilizce kursu olabilir
__________________ |
| | |
| | #23 |
| E36 black<?>white Kayıt Tarihi: 07-06-2006
|
450d ile gelen 18-55 kitin çok kalitesiz olduğunu söylüyor herkes. Sadece body alıp başka bir objektif alınsa neyi tavsiye edersiniz? Birde objektiflerde zoom olayının mesela 18-55 de 55/18=3.05x olarak hesaplandığını öğrendim. Bu çok az değil mi? İki soruyu birleştirip soruyorum o zaman: Direk bir tele alsak mesela sigma 28-300, sadece o işimizi görür mü?
__________________ Ata öyle binilmez böyle binilir. |
| | |
| | #24 | |||
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Alıntı:
Biriktirebiliyosan ne mutlu sana Peşin ve de nakit ödemelerde gayet güzel fiyatlar alabilirsin 400D , d70 vb. kullanıyosan kısa zamanda kompakt makinaya verdiğin paraya acırsın Bence birikime devam et , bi kere al , sağlam bi şey al... Alıntı:
Pek bi yabancı terimle işimiz yok zaten Pozlama , diyafram , ISO , beyaz dengesi... Bunları fotoğrafçılıkla ilgili sitelerden , ekşi sözlük , vikipedia vb. yerlerden , hatta buradan sorarak da öğrenebilirsin Kursluk bi durum yok aslında Ha dersen ki ben ışık kaynaklarını , stüdyo fotoğrafçılığını öğrenmek istiyorum O zaman bi fotoğrafçılık kursuna gitmen gerekecektir Alıntı:
3.5-5.6 diyafram , keskinlik namına bişey yok , af si yavaş , vs. vs. vs. Genelde kit olarak gelen lensler böyledir Zoom olayına gelince dediğin matematiksel olarak doğru Fakat 200-400 lens de o hesaba göre 2x zoom a tekabül ediyo O mantıkla gidersen 18-55 , 200-400 den daha fazla yakınlaştırıyor Ama işin aslı o değil Misal 10mm de keskin olarak görebileceğin alan şu ise : ...\ .....\ -----| ...../ .../ *Kısa mesafede ve daha geniş bir görüş açısı 100mm de keskin olarak görebileceğin alan : ...........................\ ----------------------| .........................../ *Uzun mesafede ve daha dar bir görüş açısı
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 14-11-2008 - 12:06 | |||
| | |
| Reklam |
| | #25 | |
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #26 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
menuyu sozluge bakıp en fazla bır ayda ezberlersın zaten | |
| | |
| | #27 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
ben de senın gıbı body alıyım dıyrdum ama sadece body kıt halınden pahalı ![]() nedense durum bu kit lenslı alırsan daha ucuz satıyorlar | |
| | |
| | #28 | |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Alıntı:
kit olunca genelde 50-100 usd fazla oluyor benim baktığım sitelerde(amerikadan bakıyorum).
| |
| | |
| | #29 | |
| Alıntı:
En büyük sebep bu tabi aşikari üstünlüğünde tartişilmaz 1 2 sene tam anlamıyla kullanamasamda daha sonra işime yarar birşeyler yakalayabiliriz
__________________ | |
| | |
| | #30 |
| E36 black<?>white Kayıt Tarihi: 07-06-2006
|
Arkadaşlar tabiki herşeyin başı nakit sıkıntısı. Bende 2 ay önce baktımki biriktir biriktir olmuyor. 650 ytlye Nikon p80 aldım doğubanktan. ![]() çantası ve 2gb kartla birlikte. Tek isteğim 450D almaktı, ama bu dandik 18-55 yüzünden almadım. P80deki manuel menüyü bile kullanamıyorum, bununla 1 sene fotoğrafçılığın hertürlü cıncığını öğrenebilirsem seneye alırım SLRmi. Bunda 18x optik var, 10mp, netteki çekilmiş fotolar gibi çekebilsem yeter bana. Ama ah 450D.
__________________ Ata öyle binilmez böyle binilir. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|