"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
yılmaz nikon 70-300VR 1500 liraya yaklaşmış dolar yüzünden. şu sigma 70-300APO nasıl bi fikrin var mı?
|
| | |
| | #12 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Alıntı:
70-200VR f/2.8 3000ytl civarı , çok çalışmak lazım çoookkk... Offf offf... Sigma 70-300 APO Macro Alpte vardı bi hafta kadar kullanma şansım oldu Fiyatına göre çok iyi , renkleri olsun , keskinlik olsun , bokeh etkisi olsun gayet tatmin edici Fakat her güzelin bir kusuru olduğu gibi sigma 70-300 APO Macro nun da bir kusuru var AF si adamı 2 günde kanser edip 3. günde intihara sürükleyecek derecede yavaş ve aptal... Macro modu da 200-300mm arasında çalışıyor onu da unutmadan söyleyeyim Macro konusunda pek kullanışlı değil Ama başta da dediğim gibi o fiyata alınabilecek en iyi lens bana göre... Alp benden daha tecrübeli bu konuda Eminim bu konuyu gördüğünde daha detaylı bilgi paylaşacaktır
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 13-11-2008 - 12:39 | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Çok güzel konu Yılmaz amacımda temmuz sonuna kadar şayet işim olursa 50 d almak ve ahmetın deyimi ile trevegoyla araba kullanmayı öğrenmek ![]() Her gece dua ediyorum dolar düşün diye .
__________________ |
| | |
| | #14 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
| Alıntı:
70-200 hayalden öteye gidemez benim için bu işten para kazanmadığım takdirde. 70-300 bile hayal sayılır şu anki fiyatlarla da, ocak sonu ingiltere'den bakabilirim. 700-800 liraya falan geliyo ordan alabilirsem. bakıcaz bakalım | |
| | |
| | #15 | ||
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
450d ufak geldı gozume d80 ıse tam ıstedıgım gıbı bır tutusa sahıp ama yınede mantık ve fanatıklık arası bır secım yapmak durumundayım oyleyse.bu arada eksisozluk gordum senı ![]() unutmadan bokeh etkısı nedır Alıntı:
cevaplarınız ıcın tesekkurler Mesajı son düzenleyen leventse : 13-11-2008 - 13:48 | ||
| | |
| | #16 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Alıntı:
![]() 6. nesilden uçurulmuş suser... Yazamasam da severek okuyorum... Özetle alan derinliğine bağlı olarak odaklanılan konu dışında kalan bulanık kısmın kalitesidir. Diyafram açıklığına , arkaplanın konuya uzaklığına , bizim konuya ve arkaplana uzaklığımıza , lensin optik kalitesine , diyafram yaprak sayısına ve şekline göre değişen bir etkidir. Bkz. : Nikon Lens Bokeh Comparison Ozandan 400D ve Jandan D40x tecrübelerini ve görüşlerini de bekliyorum Bi el atın da adam gibi bi kaynak oluşturalım Bi canoncu daha vardı Ertan abi miydi ?
__________________ ylmzsylyc | NikonMania | |
| | |
| | #17 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
evet nıkoncuyuz da bakalım artık ![]() Ertan abı canoncu ama forumda yok artık Mesajı son düzenleyen leventse : 13-11-2008 - 23:41 | |
| | |
| | #18 |
| Watch |
Güzel konu olmuş önce, tebrikler bu konuya yazacak kadar bilgim yok bu işte tamamen baslangıc sevıyesındeyımdaha çok okuyarak öğrenme benim için daha ideali ama hevesli olduğum için yazmadan geçemiyorum ![]() canon 450D ile 6. günümü geçirmekteyim , ilk makinemiz olur kendisi yalçınlar'dan 1.450 ytl'ye aldım, artı çantası falan ıvır zıvır 1600 ytlye geldi şuana kadar annem ve babamdan baska bırseyı cekemedım (he pardon bırde musluk ve pepsı max kutusu var)ustunde kıt lens 18-55 mm IS vardı işte tüm bildiklerim ve yaşadıklarım bundan ibaret
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Ozanın Maceraları : Alıntı:
__________________ ylmzsylyc | NikonMania | |
| | |
| | #20 |
|
oha Ozan da mı nıkoncu olmus |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|