"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
hallederiz sen al da.. ama.. niye aldığını bil.. elinde patlamasın gereksiz bir hevesten.. slr işi çok pahalı. yine söylüyorum.. ben H1 ile 432mm'ye F3,7 gidiyordum.. Demir abi aldı makinayı, fiyatında hiç bişey yok. SLR'la bunu yapmak.. 400mm'de F4... milyarlar demek, makinanın üzerine ve, kolun kadar lens taşımak demek.. yerim fotoğraf kalitesini.. |
| | |
| | #12 | |
| Uur | Alıntı:
Peki azda olsa boyle ele avuca gelir ne biliyim güzel bi makinayı kaç paraya alabilirim? Bir sorum daha var Avrupada en ucuz fotoğraf makinası hangi ülkeden alınır sadece hollandayla sınırlı kalmıycaz çünkü yurtdışına çıkınca?? | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
|
Valla Slav ırkına mensup yerlere bakmak lazım. Onun dışında modern Avrupa'da genelde pek ucuz değildir elektronik, çok net bilgim de yok ama.
|
| | |
| | #14 |
| Uur |
Bende şans yok neyse artık 300liraya kadar zorliycam kendimi CyberShoot filan bakarım olmadı ucuz yollu canon,nikon bakarım en azından ordayken birşeyler almak istiyorum |
| | |
| | #15 |
| Ford lover |
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim biraz daha bekleyip SLR almaya karar verdim.
|
| | |
| | #16 |
| Out Of ControL |
Eger ilk makinan olacaksa Slr-like'lara bakabilirsin, hem catir cutur fotograf ceker, hemde kendini gelistirmis olursun.. Daha sonra hangi alanda fotograf cekmeye merakinin oldugunu ogrendikten sonra bir body ve ona uygun bir lens alir mutlu mesut devam edersin.. Slr-like icin fujiflm s5800, s6500fd, s9500/9600 bakabilirsiniz. ikinci el olarak 350-500 ytl arasinda bu onerdigim makinalar. Kendinizi gelistirmek icin güzel bir baslangic noktasi olur ![]() Illa slr dersen, pentax k100d super, canon eos 350d - 400d giris seviyesindeki güzel slr'ler. ikinci elleri 18-55mm kit lens ile 600-700 ytl arasinda bulunur. Herseyden once bu islere ne kadar hevesinin olduguna karar vermen lazim. Pahali oyuncaklar, alip kenara atmamak lazim ![]() Ben 4-5 aydir makina istiyorum, su aralar 350d aldim gibi
__________________ Morel - Zapco - Jl Audio ![]() |
| | |
| | #17 | |
| Ford lover | Alıntı:
İletişim meslek lisesinde gazetecilik bölümünü okuyorum ders olarak zaten fotoğrafçılığı görüyorum okulda canon 400d kullanıyorum manuelde kullanıyorum seneye kadar kendimi geliştiririm zaten ondan sonra daha pahalı-iyi makina almaya karar verdim | |
| | |
| | #18 |
|
O zaman 400d alma, iş olmuş seninki bir nevi.
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| radiodecoder Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Şehir: MALATYA Yaş: 34 Otomobil: Honda CRX Gen-2 / Fiat Siena 1.4 EL
|
Ben Nikon D40 kullanıyorum .. mükemmel cihaz. tavsiye ederim.. teknosadan 10 taksit 800 YTL ye aldım 5-6 ay evvel hala fiyat aynı galiba...
__________________ iNTERKOM |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|