"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ZugoR |
Bir yakınım yurt dışına çıkıcak tam neresi bilmiyorum fakat %30-40 ucuz olacağın ondan rica edeceğim fakat marka model ne olabilir ? fiyat olarak burda 500-600 YTL' ye kadar olabilir . Ben bunu beğendim Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Fotoğraf & Kamera | SONY CYBERSHOT DSC W170 10.1 MP 2.7" LCD DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+1GB HAFIZA KARTI+ÇANTA HEDİYELİ ! ama sizin önerilerinizi bekliyorum... Şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Canon...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
biri çıksa yurtdışınada şöyle Canon EOS Rebel XSİ getirtsek 899 dolar gavurda
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Alıntı:
+ eos .
__________________ | |
| | |
| | #6 | ||
| ZugoR | Alıntı: ![]() Alıntı:
![]() Onlar daha Hasan abi | ||
| | |
| | #7 |
|
kas az baba kredısıde çek eos aldır.
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Uur |
Bende Yurtdışına(Hollanda) çıkıcam temmuz 15 gibi fotograf makinesi almayı düşünüorum ama 100 euro yu geçmeyen bişey istiorum sizce hangi kategoriye bakmalıyım lens takabiliceğim bir makina alabilirmiyim sizce? Almak istersem de nekadardan başlar? Son soru 100 euro ya ne alabilirim orda |
| | |
| | #9 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Adam W170 sormuş, ne EOS'u? Her parası olan F360 CS veya Scuderia mı alsın? Yapmayın etmeyin adam iki fotoğraf çekmeye kalkacak, anasından emdiği süt burnundan gelecek sonra Eos ile.Maddi olarak rahat isen, 500-600 tl'yi biraz geliştirebilirsen biraz daha yukarıda bir Sony al, en iyi tercihi yapmış olursun. Yok burada çakılı ise, varsa kampanya kovala, 700-800tl'lik bir Sony için, yoksa Canon fiyatlarda daha avantajlı. Sony'ler daha iyi denk sınıf makinalarda slim sınıfında, ama Canon'dan pahalı oluyorlar. Hollanda buradan ucuz değildir. Bir cacık alamazsın 100eur'a. |
| | |
| | #10 |
|
eos eos eos ozan alırsam senden 7/24 teknık destek alacam
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|