"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| Face | Alıntı:
![]() Full hd dedi ama.. Yani bu full hd olunca,tv de daha net ve daha buyuk mu bakabiliyoruz?? Yada geniş olarak mı görüyoruz?? | |
| | |
| | #42 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Tv de daha yüksek çözünürlüklü görebiliyorsun, tabi HDTV un varsa ![]() standart olanlar Pal, 768x576 |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| Face |
Anladım abi.. Paki bu plazma lar var hani reklamlar da cıkıyor,onlarda sony sanırım.. Full hd felan diyor,o hd le bu hd aynı olese dimi?? yani ben şöyle anladım, Fotoğraf makinen full hd cekıyorsa,ve de tv n,full hd se yuksek cozunurlukte gorebiliyorsan resimleri tv de..?? Ama bu hd si benim işime yaramıyormuş o ayrı tabi ![]() |
| | |
| | #44 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Feyyaz uzun hikaye ben sana görüştüğümüz bir gün anlatırım kafam kazan gibi hiç yazasım yok |
| | |
| | #45 | |
| Face | Alıntı:
![]() Ya kendimi çok kötü hissettim ![]() Afedersin mal kibin ![]() | |
| | |
| | #46 |
|
Yok beee hakikaten uzun mevzu, mesela kavram karmaşası yaratıyorlar HD 1920x1080, bunlar arada HDredy diye bir şey icat ettiler, TV yayınları o formatta olacak 1388x720 ama DVD bitti yerine Blueray çıktı, onları gerçek çözünürlülüğünde izleyebilmen için FullHD denilen formatta TV ye ihtiyacın var.şu anki yayın Pal 768x576, DVD ler de pal ama o formatın içinde yani4/3, alttan üstten bant atarak geniş formatta gösteriyor yani16/9. Sana bunların ne demek olduğunu oturup anlatmam lazım pixel den başlayarak ![]() İyi makine almışsın güle güle kullan özetle |
| | |
| | #47 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Nerden alıyorsan satış elemanının ensesine bir tane patlat.. HD nedir ya ![]() Fotoğraf makinası mı alıyorum ben kamera mı de hatta. |
| | |
| | #48 | |
| Face | Alıntı:
![]() | |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
aa başka mesajlar da varmış. ![]() HD Ready ve Full HD mUhabbeti vardır. Plazma/LCD Tv'ler için yapılır bu. HD 1280*720 mi ne. Full HD de 1920*1080. O kadar Fotoğraf makinaları bunları aşalı çok oldu, alakası bile yok. Ayrıca fotoğraf makinalarının çoğunun standart çekim aspect ratio'ları da HD'ye uygun değil pek. 3:2 var mesela H1'de, o tam HD'ye uyar heralde. TV'de fotoğraf izlemek nedir yani ![]() edit: aha ertan abi yazmış ehiehe |
| | |
| | #50 |
|
Ozan bir kursmu açsak ne ![]() parayı götürürmüyüz yoksa bizimle mezara gitsinmi kafadaki bu ıvır zıvırlar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|