"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #12 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Ben Casio Exilim ex - z75 aldım arkadaşıma. Çok iyi bir makine değil ama arkadaşın işini görecek kadar yeterli. 7.2mp. 240 YTL. Bimeks'in bayram indirimiydi. Şu an da tüm mağazalarda kdv adhil 299 YTL. Yine Casio'nun 8.1 mp'lik modeli ise 399 YTL. Bence bir bak derim. Senin işini görecektir.
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen just717067 : 25-12-2007 - 01:36 |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Face |
Çok teşekkürler arkadaşlar.. Galiba ufak ufak karar veriyorum.. SONY CYBER-SHOT DSC-W85 /W50 veya W35 alacağım sanırım.. Ama başka tavsiyelerde varsa alalım ![]() Paki bu sony nin en uygun u nerede olur?en temizi teknosa,mavi bilgisayar gibi mağazaların internet sitelerine bakıpta direkt gitmek sanırım.. İnternet üzerindende almak istemiyorum..Çok alışveriş yaptım internetten ama,şimdi üzerinde çizik mizik olur bütün hevesim kaçar.. Bu hafta sonu alacağım sanırım arkadaşlar.. Varmı başka tavsiyeler?? |
| | |
| | #14 |
| Face |
Arkadaşlar biraz sonra gidip alıyorum.. ![]() Son olarak şu sony cyber shot w55 ile w w80 arasındaki fark tam olarak ne??hiçbişey anlamadım özelliklerinden |
| | |
| | #15 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Feyyaz ben test etmedim bunları ama samsung NV10 kullanan arkadaşlarım var, sonuçlar bu sınız için mükemmel, manual kullanıma da imkan veriyor, bir de NV20 çıkmış ama ne fark var bilmiyorum
|
| | |
| | #16 |
| Face |
abi nv10 da cok guzelde beni aşar ![]() Bide bişey sorucam,7,2mp ile 8,1 arasında cok fark varmı??yanı 10mp le arasında fark vardır illa 7.7 nin ama 8.1le farkı nedir?? |
| | |
| | #17 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
O piksel boyutuna pek takılma, çoğunun resulasyonu fazla ama sonuçları kötü |
| | |
| | #18 |
| Face |
Cok sağol abi..ben simdi olese gidip w80 i alıyorum kısmetse..inşallah bi terslik olmaz |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
|
Hangi marka o?
|
| | |
| | #20 |
| Face |
sony cybershot dsc-w80
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |