"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Bu bilgi iyi oldu ikitelliyi bilmiyorum pek , beykent uzak Mecidiyeköy hem yakın hem bildiğim yerler Teşekkürler...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #12 |
| Name : Erhan |
Beşiktaş Nejdet ozalit çok iyidir haberin olsun |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Şahin ozalit mantar ozalit çıktı , Çalıştığım yerde de bulunan tırt renkli fotokopi makinalarıyla Baskı yapmaya kalktılar dükkanı yakasım geldi... Bir de orayı deneyelim bakalım... Bu arada ek bilgi : Yalçınlarda 20x30 baskı 6ytl
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #14 |
| Senior Member |
hangi kağıda baskı almak istiyosun ? std a4 kağıt için nereye gidersen git bildiğimiz fotokopi makinasını kullanırlar ozalit yaptır büyük kağıda fotolarını sonradan kestir teker teker o zaman büyük printerı kullanırlar.. |
| | |
| | #15 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
a4 e basacam dersen kendıne bir makine al tonerlerı dolum sırasında sorun çıkarmayacak derim. fotoraf kağıdına mükemmel baskı yapıyor. ben dükkana bundan aldım bütün tonerler 4 kere doldurlud hala sorun yok. TekmarShop [PRN_ LAZERJET 1600 COLOR PRINTER<br>[ 012202 ]]
__________________ |
| | |
| | #16 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Fotoğraf Hangi Kağıda Basılır ?... Fotoğraf Kağıdı Denen icad Neden Vardır ? Ya adam gibi inkjet makinası olan , fotoğraf kağıdına adam gibi baskı yapabilecek Allah rızası için İŞİNİ ADAM GİBİ YAPAN BİRİLERİ yok mu bu memlekette ?... Yalçınlara gidip 50 fotoğraf için 300 ytl mi bayılayım ? Bi flaş parası , insaf yaaa... Alıntı:
Bu tarz cihazların alayını test etme imkanım oldu Lazer renk geçişlerinde sorun çıkarıyor Misal açık havada çektiğim fotoğraflarda gökyüzünde , otomobil fotoğraflarında camlarda , kaput üzerinde... En son HP 6540 test ettim hp 339 fotoğraf kartuşu ve hp fotoğraf kağıdına çok iyi sonuç verdi Bu gidişle adam gibi bi fotoğraf yazıcısı alıcam eve Sayfa başına 1,5 liraya gelse bile , en azından elimdeki sonuç adam gibi olur , kafam rahat olur...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 31-08-2008 - 02:15 | |
| | |
| | #17 | |
| Senior Member | Alıntı:
çoğunun ismini bilmesemde ben şahsen her defasında farklı kağıt türleriyle karşılaşıyorum ama hiç biri foto kağıdı değil çoğu benziyo fakat değil kimisi parlak kimisi mat kimisinin arkası yapışkanlı kimisi değişik renkte kimisi değişik türde bla bla.. ozalitçiler büyük çıktılar için foto kağıdı kullanmaz ben okuduğum bölüm itibari ile çok sık büyük(70x100 veya 50x70..) çıktı alıyorum fotoğrafları!!! hiç foto kağıdına almadım.. ozalitçilerin kullandığı büyük makinelerin yani printerların kağıtları a4 boyutlarında değildir gayet büyüktür genişliği 1 metre civarındadır daha küçük çıktı için büyük kağıt bildiğin maket bıçağı ile kesilir istenen ebatta.. | |
| | |
| | #18 |
| Uur |
Madem Capaya yakinsin topkapi matbacilar sitesine git istedigin kagida en baba makinada cok ta ucuza bastirabilirsin hem kalite acisindan da cok ii olur |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Name : Erhan | Nejdet ozalittemi fos çıktı?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| baskı, dijital |
| Konu Seçenekleri | |
|
|