"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Eveeettt yine ben , forumun sorunlu üyesi =))) Fotoğraflarımın A4 ebatlarında baskısını almak istiyorum Fotoğraf kâğıdı şart değil Şu an baskılarımı aldığım yer Merterde sıradan bir kırtasiye =) Hani şu camında renkli fotokopi çekilir , tc kimlik numarası çıkarılır yazanlardan =))) 80gr kâğıda 50kuruştan baskı alıyorum baskı kalitesi fena değil fakat çok da memnun değilim Baskı yaptığı makina bildiğimiz renkli fotokopi makinası... Filmli makina kullanırken sık ziyaret ettiğim çapadaki Nur Fotoğrafçılık , A4 ebatında bir baskı için 3,5 lira istiyor ![]() Şimdi sizden öneri bekliyorum , yaklaşık 50 fotoğrafım var baskı için bekleyen Bunları nerede , kaça , doğru düzgün bastırtabilirim
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #2 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Konuya bakıp kaçan 36 kişiden hiçbiri çektiklerinin baskısını almıyo sanırım Eee o da güzel , ne diyim...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
benim arabanın fotolarını bastırdıysan onları çalayım ben |
| | |
| | #5 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
__________________ اختر اختر sevdaRlandım Mesajı son düzenleyen ahter : 24-07-2008 - 18:46 |
| | |
| | #6 |
|
yazın başında a4 boyutundaki bir fotoğraf basımına kemerdeki bir hotel 10 euro istemişti bizden üstelik 300 adet ve tek fotoğraf üzerinden.
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #7 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Alıntı: Teşekkürler Ahter Bi de bu duvardaki baskının ebatlarını öğrenebilir miyim ? Sanırım A3 , A4 vs. standart ebatlardan farklı , poster tarzı bişey olmuş =) Son olarak bu tekin ofset beykent üniversitesinin ordaki di mi ? E30 u getir fotoğrafları götür yaza özel yeni kampanya
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 24-07-2008 - 19:23 | |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
Beykent Üniversitesinin ordada şubeleri var, ben İkitelli'de bastırdım.
__________________ اختر اختر sevdaRlandım | |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
Aradğın yer ozalitçiler senin bildiğim o kadar çok varki lakin hepsinin adını unuttum ![]() ama büyük ozalitçiler den herhangi biri olabilir sorun değil tekin ozalit iyidir mesela ben ikitellidekinde çok sayıda çıktı almıştım iş için.. mecidiyeköydeki şahin ozalit iyidir hatta çok iyidir.. beşiktaştakiler fena değildir.. bostancıda bi yer vardı adını unuttum orası da bi hayli iyidir. fiyatı soruyosan sıradan renkli a4 kağıt çıktısı 50 kuruştur böyle yerlerde lakin kağıt kalitesine göre fiyat değişir foto kağıdı falan diyosan onları bilemiycem |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
|
beşiktaş - bilgicopy |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| baskı, dijital |
| Konu Seçenekleri | |
|
|