"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
rica, onu kaçırma derim. ben de lens bakıyodum bu aralar, 70-200 f.28i'i türkiye'de 1000tl'ye buldum, ama alsam mı almasam mı derken vazgeçtim, evlenicem para biriktirmem lazım diye lens almıyorum ![]() |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
Ozan bu kadar şeyi nası öğrendin be yaw
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member |
Arkadaslar hepinize tesekkur ediyorum özellikle Ozana ![]() Arkadasla konustum şimdi yrn parayı yatırıcam 400d için.50mm f.18 lensi şimdi almıcam 15 eylulde bir ark. daha gelicek amerikadan para durumuna göre ona söyluyebilirim .
|
| | |
| | #14 |
| The Darkside Returns Kayıt Tarihi: 23-12-2004 Yaş: 21
|
pis canoncu sözüm sana Bi ara hayyam pasajına gidip Tamron 17-50 yi denersen sevinirim.. bence bazı şeyleri görmeden kullanmadan ve FİYATINA bakmadan yargılamamak lazım arkadaş yeni kullanıcı olduğu için böyle bişey öğrendim 50mm 1.8 de zoom olayı yoktur bu arada bilgin olsun
__________________ Photography.. Oda neki? |
| | |
| | #15 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
benım de makına alma durumum sanırım bıraz daha ertelendı okulda yaptıgım calısmaların paralarını yatırmamıslar bıraz daha bekleyım en ıyısı |
| | |
| | #16 |
|
Rica ederim Onur. ![]() Acar benden daha saplantılı detaycı kaç kişi tanıyorsun? Her halttan az az, tam endüstri mühendisi modunda adamım ![]() Valla, bir kere Canon'cu değilim ben. Bir iki hafta öncesine kadar D80'e geçmeyi düşünüyordum ![]() 40d giriş seviyesi falan bir kasa değil, bildiğin profesyonel body. Madem amatör kullanacak, neden tek ekranda Dünyanın en pratik SLR'ı varken iki ekranlı teknik bilgi gerektiren kasış 40D'ye yönelsin? Daha ucuz da değil ki. ![]() Yok madem profesyonel takılacak, o zaman Tamron falan geçiniz. Kullandım D80 üzerinde. Tamam iyi güzel de, f/p ile 40D body niye yanyana geliyor? 17-40L çakarım bir tane, dudak uçuklar aradaki fotoğraf farkına, böyle bön bön kalırız cümleten, Tamron'da ufak tefek görünen korozyonlar eğilmeler L'yi kullandıktan sonra öyle bir göze batar ki. ![]() Ne? Fiyatı da mı dudak uçuklatıyor? 40D kaç para peki? ![]() Kullanan varsa kusuruma bakmasın lütfen ama, D200-D300-40D falan alıp üzerine Simga Tamron falan çakmak kadar saçma salak bri hareket olamaz. 2-3bin tl'ye body alıyorsun, ona gidip birinci sınıf lens neden almıyorsun diye sormazlar mı adama? Ben şu an için tercih etmemeyi düşünmemle beraber, 400d-d40-60-80 üzerinde eyvallah da, 40d falan üzerinde çok manasız sigmalar tamronlar.. Ayrıca yineliyorum, 400d üzerinde 17-40L'nin çektiği çekeceği fotoğraf, 40D üzerinde tamron 17-50'nin çekeceğinin üzerinden atlar. Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 02-09-2008 - 01:39 |
| | |
| | #17 |
| The Darkside Returns Kayıt Tarihi: 23-12-2004 Yaş: 21
|
sevgili pis ama son zamanlarda Canon dan soğuyan arkadaşım (D80 alma bekle alıcaksan bile D90 yakındır o çıksın 200-300$ oynar en aşşa ) o zaman bu dslr almak isteyen arkadaşımıza Canon 450D + Tamron 17-50 önerebiliriz değilmi ? Parası bol gelirse de Canon 40D + 17-40L veya Nikon D300 + 17-55 F2.8 alsın neyin nelerin üstünden atlayacağını bende çok iyi biliyorum lakin bütçe kısıtlı olduğundan daha iyi body mükemmel olmasa da iyi bir lens olduğuna inanıyorum.. En azından daha sonrasında Body sıkıntı çekmemesi için söyledim. Dip not seni aşşağı yukarı 2002 den beri bilirim selam veririm selam alırım ama gerçekten senden daha detaycı daha saplantılı bir adam daha tanımıyorum... Not: Son zamanlarda Canon 5D beni benden almaya başladı inanılmaz derece de Canon a bağlamış durumdayım... Biri beni Nikon a geri döndürsün Nikon D700le Canon 5D arasında gidip gidip geliyorum.. ikisinede gücüm yetmezse sanırım D300 le devam edeceğim..Sevgilerimle A.Can Öztürk
__________________ Photography.. Oda neki? Mesajı son düzenleyen Jan™ : 04-09-2008 - 14:00 |
| | |
| | #18 |
| Japanese Car Fan |
eos 400 yada 450 d canon tek gecerım
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| ΨθΨθ |
ozan 18-55 kitle 350d kullanıyorum ben cok pro olmadıgı surece ne onerirsin? 18-200 bişeyler dusundum ama 28-200 e göre cok pahalılar.. cok pro takılmıyorum daha ama 18-55 kit lensi yuzunden 2 aydır foto cekmiyorum sanırım |
| | |
| | #20 |
|
O kadar geniş odak uzaklığı, bilhassa düşük mm'lerden çıkınca, kalitesizliğe sebep oluyor. 18-200 harika geliyor kulağa, ama 200mm'ye geldiğinde PS'le lens blur vermişsçesine yumuşayabiliyor. 28-135 daha biri bir allrounder bence. ![]() Can işte ben 450d + Tamron 2,8 önermem. ![]() Tamron lens kullanacaksa, 350d alsın, eşşek yüküyle parası cebinde kalsın derim. Ne fark olacak ki, hiç. ![]() Hali hazırda Nikon kullanırken Canon'un neyi çekiyor ki seni? İkisini de kullanmıyor olsan ya da Canon kullanıyor olsan, Canon'cu hissetmeni anlarım da, Nikon gibi soğuk sert bir cihaza alışmış biri neden Canon ister, onu anlamıyorum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|