"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Her topicde geyik çeviricek bi şeyler buluyosunuz değil mi ![]() ![]()
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #12 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004
| |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
yılmaz birşey sorabilirmiyim ilk resım kaç resımın birşetirilmesinden meydana gelmiş ? panoroma sanıyorum farklı resımlerın birleştirilmesiyle meydana gelen bir çalışma galıba diye biliyorum .
__________________ |
| | |
| | #14 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Alıntı:
XXX XXX XXX XXX Şeklinde sanırım...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania | |
| | |
| | #15 |
| Member Kayıt Tarihi: 19-08-2004 Yaş: 32
| Evet öyle görünüyor. Bu geniş açı objektifin verdiği bir etki. Aslında geniş açı objektifler göze güzel görünen bir etkiye sahip olabiliyor ama teknik olarak bakılırsa yanlış fotoğraflar üretiyorlar. Mesela mercedes fotoğrafında aslında araba normal olduğu halde tamponun bize göre sol tarafı büyük sağ tarafı küçük görünüyor. Yüksek binaları binanın dibinden tepesine doğru çektiğinizde sanki üzerinize gelecek yıkılacak gibi bir etki veriyor. Aynı şekilde insan fotoğraflarında da sozulmalar oluyor. Örneğin elini objektife doğru uzatmış bir insan fotoğrafı çekerseniz el gövdeden daha büyük gürünüyor. Bunlar geniş açının etkileri ve teknik olarak doğru fotoğraflar değil ama estetk olarak beğeni kazanıyor. Her ne kadar doğru fotoğraflar olmasa da ben geniş açıyı seviyorum |
| | |
| | #16 | |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ | Alıntı:
+10mm =) Bu etkiyi en çok , yakından çekilmiş köpek fotoğraflarında seviyorum ben Misal : http://fc02.deviantart.com/fs16/f/20...lue_dragon.jpg ![]() Özellikle golden retriever , collie , doberman gibi köpeklerde lensi burna 20-25cm mesafeden tutup çektiğinizde ya da hafif soldan yine 25-30cm mesafeden göze doğru tutup çektiğinizde çok şirin görüntüler elde edebiliyosunuz... Bir de köpek , biraz şımarık , meraklı ve poz vermeyi seven bi köpek ise çok daha güzel oluyo...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania Mesajı son düzenleyen ShootMyRide : 16-02-2008 - 19:22 | |
| | |
| | #17 |
| Senior Member | |
| | |
| | #18 | |
| clthouse.com exotic cars! | Alıntı:
+rep
__________________ | |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
|
Yılmaz abi özel msj atmıştım okudun mu??
|
| | |
| | #20 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Okudum Ne zaman istersen yardımcı olurum , istersen haberleşiriz çekimlere de gelirsin uygulamalı anlatım yaparız
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|