"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yok abi internetten alışverişlerin hemen hemen hepsinde ben direkt para çekilir diye biliyorum. Böyle bir şey başıma gelmediği için de çok dikkatli bakmadım. Coşku ben daha onlardan bedavaya bir şey almam.. Daha sorun buralarda değilken kargo gecikmesi sanarken ben, gelip elden alayım dediğim ehe kem var mı bakalım olur kem köm ettilerdi. Karşıda bir de. |
| | |
| | #32 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
ya hocam istanbuldasın gidip alıversen sirkeciden eminönüden. yımırtalarınmı soğur
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #33 |
|
Önceki hafta sizin angaralıları ağırladık. Geçen hafta iş sebebiylen antalyadaydım bu hafta izmir.. |
| | |
| | #34 |
| renaultsport |
para geldi mi lam?
|
| | |
| | #35 |
|
bugun aksam ustu siparisi iptal ettiklerini iddia ettiler banka 3 is gunu icinde diyor. yarin arayacagim yine bankayi size talep geldi mi diye |
| | |
| | #37 |
| The Darkside Returns Kayıt Tarihi: 23-12-2004 Yaş: 21
|
aydınlar yerlerde ben de dün komik bir olay yaşadım aydınlar da ![]() 50mm 1.8 0ını bulamazsınız iyi peki dedim çıktım bende Hayyam da hangi dükkana sorduysam var dediler
|
| | |
| | #39 |
| renaultsport |
almıştır abi herhalde parasını???
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|