"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
İnşallah'a kaldın diyorsun yani? ![]() Basarım vallahi mekanlarını ![]() Teşekkürler. |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
|
aydınlar zaten gecmısı ıyı olan bır fırma degıl ayrıca pıyasada neredeyse kımse o fırmayı sevmez yenı baslıyanlar dırek hayyam pasajının gırısınde oldugu ıcıın oraya gıdere ve alıcagı seylerı almayım adamların tavsıye ettıklerı seylerı alıp cıkar ayrıca aydınlar hayyam carsısına gore daha pahalı olan bır yerdır ve cok fazla yardımcı olmazlar bılen bırıyle yada tanıdıkla gıtmek vede ıyı pazarlık yapabılırsenız karlı cıktıgınızda olmustur |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| X5 3.0sd |
abi önce çok geçmiş olsun bari makinayı yollasalar ![]() böyle durumlarda Robert Bosch'un insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim sözü aklıma geliyo ama kimin umrunda ben internetten sadece OGSyi kredi kartıyla otomatiğe aldırdım bide uçak bileti alıyorum başka mümkün olduğu sürece uzak duruyorum çünkü hükümetimizce deneme tahtasına dönen TCK'nın sanal ortamda etkinliğinin olmadığını düşünüyorum işte kişilerin ve kurumların insafına kalırsakda durum böyle oluyo tekrar geçmiş olsun..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #14 | ||
|
Başlığı değiştirebilir miyiz? Aydınlar Foto; şerefsiz, haysiyetsiz, beş para etmez, namussuz, hırsız, terbiyesiz bir müessesedir. Allah belalarını versin. Şerefsiz herifler.. Hala siparişim iptal edilmemiş.. Üzerine neler neler okudum bir de.. Alıntı:
Alıntı:
Şerefsizlik diz boyu olmuş ya.. 50 ytl için uğraşılır mı. Uğraşılır. Arayacağım Tükoder'i. Hayvanoğlu hayvanlar.. Konu başlığını Aydınlar Foto'dan Uzak Durun şeklinde değiştirebilir miyiz acaba? | ||
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: İst Yaş: 24 Otomobil: Astra
|
yuh artık.... ozan bi ara ziyaret edelim mi bizzat |
| | |
| | #16 |
| renaultsport |
nasıl ya hala paran duruyor mu orda ozan? |
| | |
| | #17 |
|
Aynen öyle.. Bankaya mail attık biz, onlar iptal edecek dediler telefonla aradım az önce. Ben de gittim çalıştıkları şubeyi buldum, onlara sordum, size böyle bir iptal talebiyle geldiler mi diye. Arkadaş meşgul, slipleri inceleyip sizi arayalım dediler.. Hadi bakalım... Banka da onlara çalışıyor anlaşılan, Aydınlar'a telefon açmıştırlar şu an. Bakalım ne olacak.. Tükoder'i aradım, avukatımızdan gelip danışmanlık alaibilirsiniz dediler de, öyle bir vaktim yok. Elinde olmayan malı satmanın adı dolandırıcılıktır, bu şerefsizler de tipik dolandırıcıdırlar. |
| | |
| | #19 |
|
Bilmiyorlar mı sanki.. Daha önce de bir adamın 3bin tl'sini çalmışlar işte.. Şerefsizler.. Ziyaret falan değil.. Göktuğ senin J&R'ı aldığın yere bir ara bir eylem yapacaktık gece hatırlıyor musun? Onu bu şerefsizlere yapasım var şimdi.. |
| | |
| | #20 |
|
İptal talebini bankaya ilettiklerini, gerisinin bankanın işi olduğunu söylediler. Banka ile görüştüm, öyle bir talep gelmemiş kendilerine.. Tekrar Aydınlar’ı aradım. "Ben söyledim muhasebeye ama..." |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|